Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul After Sun Aloe Vera Gel, 150 ml.

169,00 kr.
152,10 kr.
Varenummer: 7149
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sun Soul serien er til dig der

Sun Soul After Sun Aloe Vera Gel er en SOS redningsgele der lindrer, dulmer og dæmper rødme i ansigt og på kroppen efter en lang solbadning. Den er beriget med lindrende Aloe Vera saft, som virker beroligende og kølende på huden. Huden kommer hurtigt i balance igen og bliver revitaliseret, mens hudens barriere beskyttes.

Sun Soul After Sun Aloe Vera Gel er også god hvis du har små skrammer, hudirritationer og så videre.
Sun Soul After Sun Aloe Vera Gel har en let gel konsistens der trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder blandt andet:

  • ECOCERT CERTIFICERET Økologisk arganolie - Rig på omega 6.
  • Aloe Vera Juice - Rig på mineraler, vitaminer og aminosyrer.

Vegansk og glutenfri.

96,5% ingredienser af naturlige oprindelse.

97,9% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand

Comfort Zone, After Sun Aloe Vera kan bruges på hele kroppen efter solbadning. Tag først et bad for at fjerne solfiltre og påfør herefter gelen.

Kan også bruges på sår, myggestik osv.


Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med