Comfort Zone, Water Soul, Aftersun / Aloe Vera, 150 ml.

189,00 kr.
179,55 kr.
Varenummer: 7087
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Øko-bæredygtig solbeskyttelse

Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe er en gel du kan bruge som aftersun efter en dag i solen, men du kan også bruge den som en almindelig Aloe Vera gel. Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe lindrer din hud og dulmer rødmen. Din hud fugtes og hudens balance genoprettes. 

Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe har en let gel konsistens der trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder blandt andet:

  • ECOCERT CERTIFICERET Økologisk arganolie - Rig på omega 6.
  • Aloe Vera Juice - Rig på mineraler, vitaminer og aminosyrer.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt. Især dem der dyrker vandsport.

Vegansk og glutenfri.

96,6% ingredienser af naturlige oprindelse.

Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe kan bruges på hele kroppen efter solbadning. Tag først et bad for at fjerne solfiltre og påfør herefter gelen.

Kan også bruges på sår, myggestik osv.

AQUA / WATER / EAU*, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, CAPRYLHYDROXAMIC* ACID, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

*natural-origin ingredients

Water Soul serien er lavet med omtanke på miljøet! Solcreme kan nedbryde havets koraller, så hvis du opholder i vandet, surfer, dykker osv. er det vigtigt at tænke på. 4.000 til 6.000 ton solfiltre vaskes årligt af ude i havet på verdensplan. Ophobning af disse svært nedbrydelige substanser, herunder de fysiske filtre, forstyrrer havenes økosystemer. Næsten 30% af klodens koralrev er gået tabt inden for de sidste 30 år! Dette skyldes mange faktorer og solfiltre er blot en ud af mange, MEN også en ting vi alle nemt kan ændre på ved at vælge den rigtige solbeskyttelse. 

At undgå de kemiske filtre oxybenzone, octocrylene, octinoxate i solcreme er vigtigt, da disse dræber de mikroorganismer korallerne er afhængige af, for at kunne overleve. De fysisk filtre titanium dioxid og zink oxid, er desværre ikke en løsning, da de ophobes i selve korallerne og øger den negative påvirkning. De fysiske filtre er desuden ikke vandfaste og kræver ingredienser der er svært bio-nedbrydelige, for at blive det. 

Comfort Zone har derfor her set hele vejen rundt om problematikken og skabt en bæredygtig solcreme der er koralvenlig, hudvenlig og miljøvenligt emballeret under CO2 neutral produktion. At cremen samtidig har maksimal vandafvisende effekt er både en fordel for brugeren og havmiljøet, da det giver mindst mulig afvaskning fra huden!

Water Soul serien er uden solfilte der vurderes skadelige for koralrevene og flaskerne den kommer i er lavet af 100% genbrugsplast.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare