Comfort Zone, Water Soul Conscious Sun Kit

259,00 kr.
235,69 kr.
Varenummer: 7130
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Water Soul Face & Body Sun Cream
Water Soul After Sun Aloe
Øko-bæredygtig solbeskyttelse

I denne fine æske får du 2 af Water Soul serien favorit produkter.

De kommer i rejsestørrelser og passer perfekt ned i tasken, når du skal på tur eller ud og rejse.

1 x Water Soul, Sun Cream SPF 50, 50 ml. Læs mere her >>

1 x Water Soul, Aloe Gel, 60 ml. Læs mere her >>

Comfort Zone, Water Soul Face & Body Sun Cream er en vegansk og eco-venlig solcreme der respekterer havets miljø og så er den meget modstandsdygtig over for vand. Den givergaranteret beskyttelse i 80 minutter. Comfort Zone, Water Soul Face & Body Sun Cream holder din hud beskyttet, mens den fugter og blødgør din hud. Den indeholder ingredienser der aktivt arbejder med anti-ageing. 

Comfort Zone, Water Soul Face & Body Sun Cream er ideel at bruge når du er på bade og bådferier. Den er fri for parfume, silikone og mineralolier. Flasken den leveres i er lavet 100% af genanvendelige materialer. 

69,20% ingredienser af naturlig oprindelse.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt. 

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe er en gel du kan bruge som aftersun efter en dag i solen, men du kan også bruge den som en almindelig Aloe Vera gel. Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe lindrer din hud og dulmer rødmen. Din hud fugtes og hudens balance genoprettes. 

Comfort Zone, Water Soul After Sun Aloe har en let gel konsistens der trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder blandt andet:

  • ECOCERT CERTIFICERET Økologisk arganolie - Rig på omega 6.
  • Aloe Vera Juice - Rig på mineraler, vitaminer og aminosyrer.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt. Især dem der dyrker vandsport.

Vegansk og glutenfri.

96,6% ingredienser af naturlige oprindelse.

Water Soul serien er lavet med omtanke på miljøet! Solcreme kan nedbryde havets koraller, så hvis du opholder i vandet, surfer, dykker osv. er det vigtigt at tænke på. 4.000 til 6.000 ton solfiltre vaskes årligt af ude i havet på verdensplan. Ophobning af disse svært nedbrydelige substanser, herunder de fysiske filtre, forstyrrer havenes økosystemer. Næsten 30% af klodens koralrev er gået tabt inden for de sidste 30 år! Dette skyldes mange faktorer og solfiltre er blot en ud af mange, MEN også en ting vi alle nemt kan ændre på ved at vælge den rigtige solbeskyttelse. 

At undgå de kemiske filtre oxybenzone, octocrylene, octinoxate i solcreme er vigtigt, da disse dræber de mikroorganismer korallerne er afhængige af, for at kunne overleve. De fysisk filtre titanium dioxid og zink oxid, er desværre ikke en løsning, da de ophobes i selve korallerne og øger den negative påvirkning. De fysiske filtre er desuden ikke vandfaste og kræver ingredienser der er svært bio-nedbrydelige, for at blive det. 

Comfort Zone har derfor her set hele vejen rundt om problematikken og skabt en bæredygtig solcreme der er koralvenlig, hudvenlig og miljøvenligt emballeret under CO2 neutral produktion. At cremen samtidig har maksimal vandafvisende effekt er både en fordel for brugeren og havmiljøet, da det giver mindst mulig afvaskning fra huden!

Water Soul serien er uden solfilte der vurderes skadelige for koralrevene og flaskerne den kommer i er lavet af 100% genbrugsplast.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare