Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory Essence, 100 ml. - Hudpleje, Serum, Fugt

395,00 kr.
316,00 kr.
Varenummer: 7053
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Hydramemory er til dig der

Comfort Zone, Hydramemory Essence er en effektfuld serum, som er let som en toner. Den hjælper med at genoprette hudens optimale hydreringsniveau og er derfor virkelig fugtgivende. Den fungerer som en intensiv koncentreret lotion der både hydrer og beskytter hudbarrieren. Hydramemory Essence indeholder 11 forskellige fugtaktivatorer, så ingen tvivl om din hud vil elske den og du vil lynhurtigt mærke en forskel.

Comfort Zone, Hydramemory Essence er parfumefri og kan anvendes af alle hudtyper der trænger til mere fugt.

99% ingredienser af naturlig oprindelse og uden silikone. 

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Hydramemory Essence skal påføres en ren hud. Du kan vaske ansigtet i Face Wash fra Essential. Herefter påfører du Toner fra Comfort Zone Essential. Det er vigtigt at bruge toneren, da den fungerer som transportmiddel for din serum, så den trænger endnu længere ned i huden. Påfør herefter din serum og afslut med din dags- eller natcreme.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, PROPANEDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, CITRULLUS LANATUS FRUIT EXTRACT / CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, LENS ESCULENTA FRUIT EXTRACT / LENS ESCULENTA (LENTIL) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT / PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CITRIC ACID, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, TAMARINDUS INDICA SEED POLYSACCHARIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, UREA, GLYCINE, FRUCTOSE, NIACINAMIDE, POTASSIUM SORBATE, INOSITOL.

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med