Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Hydramemory, Maske, 60 ml.

305,00 kr.
244,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Hydramemory er til dig der

Comfort Zone, Hydramemory, Mask er en skøn leave-on maske med en konsistens af gele-creme. Den absorberes af huden på 3 minutter. Den er perfekt som en sovemaske 1 til 2 gange i ugen. Comfort Zone, Hydramemory, Mask tilfører øjeblikkeligt fugt og nærer huden. Den har aktive ingredienser som Makro Hyaluronsyre, Moringa olie, Omega 3, 6 & 9 fedtsyrer og E-vitamin. Masken modvirker aldringstegn og fornyer hudens elasticitet. Du vågner med en frisk hud der er fyldt godt ud. 

Comfort Zone, Hydramemory, Mask er perfekt til når du hud har været presset med solbadning, rejser, stress og søvnmangel.

97% ingredienser af naturlig oprindelse. 

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Hydramemory, Mask anvendes efter behov. Påfør den på ren hud i et tyndt lag. Den absorberes på 3 minutter og du kan med fordel påføre et ekstra lag herefter. Masken skal ikke vaskes af.

AQUA  /  WATER  /  EAU,  DICAPRYLYL  CARBONATE,  PROPANEDIOL,  SODIUM  ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL  TAURATE  COPOLYMER,  MORINGA  OLEIFERA  SEED  OIL,  PARFUM  /  FRAGRANCE, SODIUM  HYALURONATE,  SODIUM  LEVULINATE,  BENZYL  ALCOHOL,  o-CYMEN-5-OL,  TOCOPHEROL, MAGNOLIA OFFICINALIS  BARK  EXTRACT,  SODIUM  HYDROXIDE

Serien Hydramemory fra Comfort Zone er til dig der oplever din hud tørster efter fugt. Du føler måske den er stram og for "lille" at være i. Med denne serie slukkes tørsten øjeblikkeligt i en tør og dehydreret hud. Hudens barriere repareres, så fugten ikke bare fordamper igen. Samtidig genoprettes elasticiteten i huden og de naturlige fugtreserver fyldes op. Din hud vil hurtigt opleve en god fornemmelse og få vitalitet, glød og fylde. Med Comfort Zone, Hydramemory serien tilfører du fugt til din hud, som ikke selv kan lave den. Den vil føles mere smidig og rar at være i. Når hudens fugtdepoter ikke er fyldt vil fine linjer og rynker blive mere tydelige. Ved brug af Comfort Zone, Hydramemory vil din hud komme til at se mere opstrammet ud.

Alle kan opleve huden udtørrer i perioder og de største syndere til det er sol, blæst, frost, brug af ren vand, søvnmangel og hvis du bruger skrappe hudprodukter der ikke passer til din hud. Det vil ikke hjælpe dig, at påføre en fed creme, da denne slet ikke vil kunne trænge ind i huden, men blot vil ligge som en film uden på huden.

Har du brug for hjælp til, at sammensætte en god pleje rutine, så tøv ikke med at sende os en mail. Du får hjælp af en uddannet kosmetolog der arbejder med disse problemer dagligt. Skriv på info@hudplejeonline.dk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med