Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Renight Oil, 30 ml. - Hudpleje, Olie, Nærende olie til tør hud

359,00 kr.
323,10 kr.
Varenummer: 7068
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Renight serien er til dig der

Comfort Zone, Renight Oil er en fantastisk reparerende og nærende serumolie der passer til alle hudtyper og hud tilstande. Den er især god til huden der er tør, træt og sart. Din hud vil føles dejlig næret og blød om morgenen, når du vågner. Comfort Zone, Renight Oil er en 100% vegetabilsk cocktail, som har en silke let tekstur der ikke får din hud til at se fedtet ud. Olien indeholder blandt andet økologisk certificeret olie fra gojibær, der er kendt for sine foryngende egenskaber og en rig kilde til E-Vitamin og Provitamin A. 

Comfort Zone, Renight Oil kommer i en glas flakon med pipette, som gør det nemt at dossere den.

97,5% ingredienser af naturlig oprindelse.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Renight Oil anvendes på ny renset og tonet. Massér den ind i huden til den er helt væk. Den kan bruges i ansigtet, nakke, hals og decolté. Du kan også tilføre et par dråber i din RENIGHT CREME.

SESAMUM INDICUM SEED OIL / SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, ISOAMYL LAURATE, ORYZA SATIVA BRAN OIL / ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, PARFUM / FRAGRANCE, TOCOPHEROL, LYCIUM BARBARUM SEED OIL, GERANIOL.

Comfort Zone Renight serien er en aktiv serie der henvender sig til moden eller for tidlig ældet hud. Din hud mangler ekstra næring og hjælp til regenerering. Comfort Zone Renight serie er en genopbyggende serie der bruges om natten. I løbet af dagen bruger din hud kræfter på at skulle beskytte sig selv mod ydre faktorer, hvor den om natten bruger alle sine kræfter på at regenerer og dertil har den brug for antioxidanter. 

Comfort Zone Renight serien reparerer din hud i dybden og forstærker hudens naturlige regenererende processer.

Du skal bruge denne serie, hvis din hud er:

  • Tynd, stram, skaller og er ru.
  • Skrøbelig og ofte sart.
  • Du får tidlige alderstegn.
  • Ser og føles ru og grov. Dine porer er meget hårdt sammentrukne. Din hud mangler elasticitet og mangel på smidighed.

DU SKAL IKKE BRUGE DENNE SERIE HVIS DU HAR NØDDEALLERGI!

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med