Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul KIDS Face & Body Spray SPF50+, 150 ml. - Hudpleje, Solcreme, Solfaktor, Børn

269,00 kr.
242,10 kr.
Varenummer: 7145
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sun Soul serien er til dig der

Sun Soul KIDS Face & Body Spray SPF50+ er en vandafvisende solspray til ansigt og krop. Den er tilpasset børns sartere hud og uden parfume. Den giver en meget høj UVA & UVB- beskyttelse, samtidig med at den er nem at påføre. Sun Soul KIDS Face & Body Spray SPF50+ giver en silkeblød hud og den efterlader huden uden en fedtet overflade. Den absorberes hurtigt af huden og der kommer ikke hvide mærker. 

Sun Soul KIDS Face & Body Spray SPF50+ er den nyeste generation af solfaktor formuleringer der er designet til at passe på havets økosystem på grund af udvalgte solfiltre, som sikrer høj beskyttelse med den lavest mulige koncentration. 

Du finder nøgleingredienser som:

  • Aloe Vera saft - Beroliger, lindrer og forfrisker huden.
  • SØD MANDEL OLIE OG SHEASMØR - Fugter, nærer og beskytter barnets hud. Den er også med til at sikre konsistensen på cremen gør den nem at påføre.
  • Fotostabile filtre, som er beskyttende solfiltre uden nanoteknologier

77,80 ingredienser af naturlig oprindelse.

91% af ingredienserne er klassificerede som værende ikke skadelige for havets økosystem.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Sun Soul, Kids Face & Body Spray gør det nemt at påføre solcreme på dit barn. Fordel der generøst på ansigt og krop inden i går ud i solen. Det er vigtigt at gentage hvis barnet har været i vandet eller sveder meget.

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med