❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Darphin, Hydraskin Hydrating Set

399,00 kr.
319,20 kr.
Varenummer: 6052
Fuldend dit look med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hydraskin Light Cream
Intensive Skin-Hydrating Serum
Essential Oil Elixir Rose

Du får her et super lækkert kit, som forkæler din hud. Brug den som gaveæske eller start kit for at teste produkterne. I æsken finder du:

Hydraskin Light Cream, 50 ml.

Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum, 5 ml.

Essential Oil Elixir Rose, 4 ml.


Klik på den blå tekst for at læse mere om de forskellige produkter.

Ved at købe dette kit sparer du 28%

Hydraskin Light er en frisk og let dagscreme i gel konsistens. Den tilfører store mængder af fugt til huden og den efterlades både smidig og får en naturlig glød. Den fungerer optimalt, som en sommer creme og du kan med fordel bruge den, som natcreme efter en dag i solen. Cremen hjælper med at udglatte huden og så styrker den hudens funktioner, så den opbygger en modstandsdygtighed og bliver bedre til at holde på fugten.

Hydraskin Light indeholder blandt andet ingredienser, som salicorna herbacea, sommerfugle lavendel, B5-vitamin, kiwi, mamaku essens, hyaluronsyre, agurk og vitamin E. Disse ingredienser hjælper huden med at holde på fugten, styrke cellerne, fugte, opfriske, revitalisere og så er vitamin E et super antioxidant.

Hydraskin Light er god til normal, kombineret og fedtet/fugttør hud. Den er god til yngre, herrer og alle kan bruge den som en sommercreme.

84% ingredienser af naturlig oprindelse.

Hydraskin Intensive Skin Hydrating Serum er en helt uundværlig fugtserum der øjeblikkelig tilfører huden langtidsvirkende dyb og intens fugt. Huden vil blive boostet, udfyldt og få en bølge af friskhed og opfriskende resultat. Så føles din hud tør og for stram at være i, så vil denne serum bestemt være noget for dig. Huden beskyttes mod fugttab og den naturlige fedt/fugt barriere styrkes.

Hydraskin Intensive Skin Hydrating Serum indeholder blandt andet ingredienser, som ekstrakt fra granatæble, japansk blodgræs, hyaluronsyre, urea, natrium PCA og E-vitamin. Disse ingredienser hjælper blandt andet med at opretholde cellernes osmotiske balance. Derved får huden øget vandindhold og glød til huden. Fugten bindes og så får du antioxidant gennem både E-vitamin og Malakit-ekstrakt.

93% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

Rose Essential Elixir er en olie der renser og drænerer urenhederne i huden, så den igen bliver frisk, beroliget og klar. Huden renses effektivt for affaldsstoffer og urenheder, mens den genskaber den naturlige talg balance. 

Rose Essential Elixir indeholder ingredienser, som Essentielle olier, som Niaouli, Cypres, lavendel, Citron, bergamotte, appelsin, ylang-ylang og rose. Den indeholder også olier af rosmarin, jojoba, solsikke, seam og avocado. Til sidst finder du eucalyptus. Disse ingredienser hjælper med at give fugt, normalisere talg produktionen, rense, balancere, regenerere, nære og så er den antiseptisk.

Rose Essential Elixir kan anvendes af kombineret til fedtet hud og uren, samt tilstoppet.

Nyd den aromatiske virkning under påføring, så sindet også forkæles.

100% ingredienser af naturlig oprindelse.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare