❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Darphin, Ideal Resource Smoothing Set Kit

529,00 kr.
423,20 kr.
Varenummer: 6051
Fuldend dit look med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Smoothing Radiance Cream
Perfecting Smoothing Serum
Vitamin C + E Concentrate

Du får her et super lækkert kit, som forkæler din hud. Brug den som gaveæske eller start kit for at teste produkterne. I æsken finder du:

Ideal Resource, Smoothing Radiance Cream, 50 ml.

Ideal Resource, Perfecting Smoothing Serum, 5 ml.

Ideal Resource, Vitamin C & E Concentrate, 7 kapsler.

Klik på den blå tekst for at læse mere om de forskellige produkter.

Ved at købe dette kit sparer du 22%

Ideal Resource Smoothing Radiance Cream er en luksuriøs og genopbyggende dags- og natcreme. Den er bygget op på en blomster trio, som blødgør og genopbygger de vitale ressourcer for et yngre udseende. Den naturlige kollagen i huden genoprettes og teksturen forfines. Rynker og linjer udglattes og udstrålingen genfindes, så du får en lækker glød. Hudens naturlige cellefornyelse reaktiveres og din hud efterlades blød, glat og med synlige resultater.

Ideal Resource Smoothing Radiance Cream indeholder ingredienser, som Line Polish Complex™, som er en blanding af Hvid hibiskus blomstersyre, Centella asiatica, Japansk Pileurt, som tilsammen regenerer og udglatter huden. Øger hudens fugt niveau, giver en flottere teint, bevarer elasticiteten og booster kollagen produktionen.

Du finder også olivenolie, gingo biloba, E-vitamin og squalene. Alt sammen ingredienser, som hjælper med at genopbygge, pleje, regenerere, reparerer, heler, lysner og er et fantastisk antioxidant. Så med denne får du det hele i en krukke.

Ideal Resource Smoothing Radiance Cream passer til normal, tør, kombineret med fedtet t-zone. Hvis din hud bliver fedtet i løbet af dagen, har store porer, er stresset, uren og ujævn i struktur og tone.

87% ingredienser af naturlig oprindelse.

Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum er til dig der ønsker at forebygge ældningstegn, som linjer og rynker. Den regulerer talg produktionen og mindsker urenheder, mens den arbejder med porerne. Du får her et patenteret frugtsyreserum til kvinder, som ønsker opstramning, fornyelse og en ungdommelig glød. 

Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum indeholder ingredienser, som Line Polish Complex™, Hvid hibiskus blomst, centella Asiatica, japansk pileurt og ekstrakt af ginkgo biloba blade, fennikel frø, tannin træ. Disse ingredienser hjælper med at microeksfoliere, give cellefornyelse, booste kollagenen, bevare elasticiteten i huden og så er den antiinflammatorisk og virker som et antioxidant.

Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum viser i tests:

Rynker mindskes med 40%
Hudens tekstur forbedres med 33%
Porestørrelsen reduceres med 24%

Test udført på 24 kvinder, over 2 måneder brugte serummet morgen og aften.

Ideal Resource Vitamin C + E Concentrate kapsler er pro-vitaminer, som er svøbt i rene, hudkompatible og absolut stabile planteolier, som er samlet i en lufttæt vegansk bionedbrydelig kapsel. Du får her en kraftfuld dossering af antioxidanter og glød boostere, som garanterer dig øjeblikkelige resultater. Bekæmp tørhed i din hud og få en optimal beskyttelse til din huds barriere. 

Ideal Resource Vitamin C + E Concentrate kapsler indeholder 10% Pro-vitamin C, 5% Pro-vitamin E, argan og hyben olie. Hermed får du en ekstraordinær glød, mere ensartet hudtone og fornyelse til din hud.  

84% ingredienser af naturlig oprindelse.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare