Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Lumiere Essentielle Micellar Cleanser, 125 ml.

245,00 kr.
220,50 kr.
Varenummer: 6002
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Darphin plejerutiner
Darphin

Darphin, Lumiere Essentielle Micellar Cleanser er en innovativ rense gel to oil to milk. Den fjerner effektivt alle former for makeup, dagens snavs, forurening, overskydende talg og solfilter. Huden blødgøres og bevarer den beskyttende barriere. Rensen virker ikke udtørrende på huden og den får en smuk glød.

Darphin, Lumiere Essentielle Micellar Cleanser indeholder blandt andet ingredienser, som kokosolie, bisabolol og essentielle olier fra appelsin, manderin, rose, ylang ylang, neroli, cedertræ og ingefær. Disse ingredienser virker forfriskende, forfinende, beroligende og blødgørende på huden.

95% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Anvendes ved normal, kombineret, fedtet, trist, tilstoppet og let tør hud.

Darphin, Lumiere Essentielle Micellar Cleanser anvendes morgen og aften på tør hud. Den skal masseres ind til gele'en er smeltet helt til olie. Lad den virke 1-2 minutter. Fugt fingrene og masser den op, så den får en hvid mælke lignende farve. Rens herefter med lunken vand og gentag meget gerne to gange efter hinanden for bedst mulig resultat. Herefter anvender du din Toner, serum, olie og creme.

Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glycerin, Water\Aqua\Eau, Trimethylolpropane Triisostearate, Polyglyceryl-10 Laurate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Squalane, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Butylene Glycol, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Yellow 6 (Ci 15985), Red 4 (Ci 14700)

Darphin har gode og effektive renseprodukter, som er delt op i 2 faser. Produkterne er milde og skånsomme mod huden og fjerner effektivt makeup, solfilter og snavs fra porerne og hudens overflade. Darphin har både et udvalg i rensemælk, vaskegel og tonere, som hjælper din hud med at blive frisk og flot.

Har din hud en tendens til at være sart eller tør er det en god ide at gå efter en rensemælk, da denne er mere plejende end en vaskegele.

Fase 1. Du skal her vælge en af de lækre og mildt duftende renseprodukter, som blidt og effektivt renser huden for både snavs, makeup og urenheder. Den tilfredsstiller din huds unikke behov. Det er en god ide at dobbeltrense huden. Dette er med til at styrke huden ekstra meget.

Fase 2. Afslut altid din rense rutine med at bruge en toner. Den tilfører din hud fugt, giver ro og regulerer huden PH-værdi. Toneren hjælper også hudens evne med at optage de efterfølgende virkestoffer fra, olie og creme.

Darphin stammer fra Paris, hvor Pierre Darphin i 1958 åbnede et eksklusivt skønhedsinstitut. Produkterne er baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler. Der udvikles og forskes fortsat i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende, plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de allerfineste og reneste essentielle planteolier og ekstrakter. Her er det kun det bedste der slipper igennem nåleøjet.

Dette er med til at gøre Darphin helt unikt.

Der er flere forskellige linjer ved Darphin og man kan mikse med produkterne, så de passer præcis til din hudtype.

Se de forskellige linjer her:

Rens i 2 faser - Alle hudtyper

Peeling - I 3 styrker

Hydraskin - Fugter huden

Intral - Beroliger den sensitive hud

Lumiére - Til hud der ser træt ud og trist ud

Ideal Resource - Anti-ageing og glød

Exquisâge - Giber fylde, glød og boost

Predermine - Reducerer linjer og rynker

Stimulskin Plus - Ultimativ anti-age

Essential Elixir natpleje - Booster cellefornyelsen

Øjenserum - Plejer dine øjenomgivelser i dybden

Øjencreme - Beskytter og plejer

Melaperfect - Bekæmper pigmentforandringer

Kur og masker - Kurbehandling skræddersyet til dithudproblem

Hånd og kropspleje - Rens, scrub, fugtpleje og næring

SPF beskyttelse - Beskyt din hud året rundt

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare