❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

DMSK, Energi Te i pose, 63 gram

149,00 kr.
74,50 kr.
Varenummer: 5401
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
DMSK

DMSK, Energi Te er en te der er energigivende, fedtforbrændende og indeholder antioxidant. Den giver forbedret fokus, hvis du skal koncentrere dig. Det er en aromatisk og velafbalanceret te, som med sine antioxidanter bidrager til at beskytte celler og væv mod oxidativ stress, som bliver forårsaget af frie radikaler.

DMSK, Energi Te indeholder blandt andet sort te, grøn te, mate, enebær, solsikkeblade og gurana. Disse ingredienser hjælper endnu mere til at opretholde et sundt blodsukker niveau, mens nyrernes udskillelses funktion understøttes,

DMSK, Energi Te indeholder koffein og er vegansk.

63 gram.

Du skal bruge 1 tsk. te i en kop. Hæld varm vand på 90 grader. Lad teen trække 4-6 minutter. Tebladene kan anvendes op til 2 gange.

Sort Te, Mate, Grøn Te, Enebær, Fennikel, Ribs, Kvæde, Citrongræs, Aromaer, Solsikkeblade & Guarana.

DMSK er et dansk udviklet og produceret hudpleje brand, som ønsker at løse hudens specifikke problemer og optimere din huds sundhed. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser og de er hentet hos etisk anerkendte leverandører fra hele verden.

DMSK er ikke kun et brand der arbejder med huden udefra, men du finder også et unikt sammensat te udvalg, som nærer kroppen og huden indefra. Her finder du både sove te, grøn te og mange andre lækkert duftende teer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare