❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

DMSK, Gro Hår Te i pose, 30 gram

139,00 kr.
69,50 kr.
Varenummer: 5409
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
DMSK

DMSK, Gro Hår Te hjælper dig med at få et stærkt, sundt og flot hår. Denne økologiske te hjælper håret indefra rødderne og derved kommer det til at stå stærkere. DMSK, Gro Hår Te indeholder ingredienser, som padderok, brændenælde, birkeblade, hyben, anis, fennikel, lakridsrod og verbena. Disse ingredienser har en positiv effekt på hårets sundhed og du vil blive så glad for resultatet.

DMSK, Gro Hår Te kan nydes både som kold og varm te, samt bruges direkte i håret, som hårkur. Teen indeholder ikke koffein og er både økologisk og vegansk.

30 gram.

Til te: Her er blandingsforholdet 12-15 g/l. Temperaturen skal være omkring de 100 grader og trækketiden er 5-10 minutter.

Til hårkur: Skyl det nyvaskede hår (fugtigt) med den afkølede te og lad det virke i håret i ca. 20 minutter. Herefter skyller du det med rent vand.

Padderok*, birkeblade*, brændenælde*, hyben*, anis*, fennikel*, verbena*, lakridsrod*. *Certificeret økologisk. Kan indeholde spor af nødder, svovldioxid og sulfitter (> 10 mg), soja, og mælkeprodukter (laktose).

DMSK er et dansk udviklet og produceret hudpleje brand, som ønsker at løse hudens specifikke problemer og optimere din huds sundhed. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser og de er hentet hos etisk anerkendte leverandører fra hele verden.

DMSK er ikke kun et brand der arbejder med huden udefra, men du finder også et unikt sammensat te udvalg, som nærer kroppen og huden indefra. Her finder du både sove te, grøn te og mange andre lækkert duftende teer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare