❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

DMSK, Matcha Te i pose, 30 gram

249,00 kr.
124,50 kr.
Varenummer: 5407
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
DMSK

DMSK, Matcha Te hjælper dig med at få mere energi i hverdagen. Den fremmer dit fokus og hjælper dig med at være koncentreret, hvis du fx. står og skal til eksamen, møde osv. Dit stofskifte får et boost og så hjælper den med fedtforbrænding. Dette er også en af grundene til den er så super eftertragtet. Udover det, så er det en naturlig detox og den sænker kolesterol niveauet i kroppen. Matcha kommer fra en plante, som hedder camellia sinensis og det er en klassisk teplante. Den dyrkes i skyggen, som øger indholdet af koffein, aminosyren L-theanin og antioxidant klorofyl. Når matcha bladene høstes, dampes, tørres og males de bagefter og bliver til et helt hvidt pulver. I teen er der hele blade fra matcha planten og derved får du alle de gode egenskaber den indeholder.

DMSK, Matcha Te kan med fordel anvendes i madlavning og bagværk. Teen indeholder koffein og er både økologisk og vegansk.

100% ren økologisk matcha pulver.

30 gram.

Du skal bruge ¼ – ½ tsk. matchapulver i en kop. Hæld varm vand eller mælk i. Rør rundt, skum op og nyd den straks.

Matcha / Grøn Te.

DMSK er et dansk udviklet og produceret hudpleje brand, som ønsker at løse hudens specifikke problemer og optimere din huds sundhed. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser og de er hentet hos etisk anerkendte leverandører fra hele verden.

DMSK er ikke kun et brand der arbejder med huden udefra, men du finder også et unikt sammensat te udvalg, som nærer kroppen og huden indefra. Her finder du både sove te, grøn te og mange andre lækkert duftende teer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare