DMSK, Morgen Te i glas, 45 gram

139,00 kr.
104,25 kr.
Varenummer: 5410
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
DMSK

DMSK, Morgen Te giver dig en god morgen med et kickstart, så du bliver fyldt med ny energi og glæde. Teen er lavet af økologiske ingredienser og så er den aromatisk og dufter, så skønt. DMSK, Morgen Te indeholder blandt andet ingredienser, som brændenælde og forfriskende citrongræs.

DMSK, Morgen Te indeholder koffein og er både økologisk og vegansk.

45 gram.

Når du skal lave en kop lækker Morgen te, så skal du bruge 1 tsk. te. Den skal overhældes af 100 grader varmt vand og trække i 5 minutter. Du kan anvende tebladene op til 2 gange.

Mate*, Sencha*, Honybush*, Citrongræs*, Pu erh te*, Bancha*, Spearmint*, Brændenælde*, Citronolie*, Naturlig aroma. * = Certificeret økologisk.

DMSK er et dansk udviklet og produceret hudpleje brand, som ønsker at løse hudens specifikke problemer og optimere din huds sundhed. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser og de er hentet hos etisk anerkendte leverandører fra hele verden.

DMSK er ikke kun et brand der arbejder med huden udefra, men du finder også et unikt sammensat te udvalg, som nærer kroppen og huden indefra. Her finder du både sove te, grøn te og mange andre lækkert duftende teer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare