DMSK, Sukker Scrub, 120 ml.

189,00 kr.
Varenummer: 5429
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
DMSK

DMSK, Sukker Scrub er en effektiv og fugtgivende bodyscrub du kan anvende på hele kroppen. Den fjerner effektivt de døde hudceller og fremmer dannelsen af nye og friske hudceller. Den øger blodcirkulationen og så giver den huden næring og fugt. DMSK, Sukker Scrub indeholder blandt andet ingredienser, som sukkerkorn, sesamolie, E-vitamin og rosmarin. Huden efterlades blød, smidig og med en dejlig glød.

DMSK, Sukker Scrub ideel til tør hud.

Den dufter friskt af appelsin. Den er vegansk.

Indeholder 120 ml.

Sukker Scrub skummes op i hænderne og så masseres den blidt rundt på huden. Lad den gerne sidde i 10-15 minutter for at arbejde dybere. Skyl herefter huden ren og påfør en god creme.

Scrub er holdbar 6 måneder efter åbning.

Sucrose, Sesamum Indicum Seed Oil, ​Aqua, ​Polysorbate 20, ​Ceteareth-20, ​Cetearyl Alcohol, ​Coco-Betaine, ​Tocopherol,​ Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, ​Rosmarinus Officinalis Extract & ​Limonene.

DMSK er et dansk udviklet og produceret hudpleje brand, som ønsker at løse hudens specifikke problemer og optimere din huds sundhed. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser og de er hentet hos etisk anerkendte leverandører fra hele verden.

DMSK er ikke kun et brand der arbejder med huden udefra, men du finder også et unikt sammensat te udvalg, som nærer kroppen og huden indefra. Her finder du både sove te, grøn te og mange andre lækkert duftende teer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare