Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Endure Beauty, Endurelash Organic Eye Makeup Removal Cloth

149,00 kr.
Varenummer: 4754
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Endure Beauty

Endure Beauty, Endurelash Organic Eye Makeup Removal Cloth er en økologisk og genanvendelig makeup fjerner klud. Dine vippe extensions beskyttes og huden udsættes ikke for friktion. Den bruges omkring øjnene og i hele ansigtet og kan bruges på den mest sarte hud. Den kan bruges af kontaktlinse brugere og på de mest følsomme øjne. Endure Beauty, Endurelash Organic Eye Makeup Removal Cloth mindsker affald og den kan genbruges igen og igen i op til 9 måneder. Du kan med fordel have den med til træning, på ferie eller ved poolen. 

Endure Beauty, Endurelash Organic Eye Makeup Removal Cloth har lavet en video hvor du kan se hvordan den anvendes. Klik her: https://youtu.be/RbU48Sr1SXE

Endure Beauty, Endurelash Organic Eye Makeup Removal Cloth skylles op i lunken vand og vrides. Herefter kan du forsigtigt fjerne makeuppen rundt om øjnene uden at røre ved dine extensions. Skyl kluden i kold vand, så den ikke bliver sur og hæng den til tørre. Så er den klar til at blive brugt igen.

Efter badet hvor vippe extensions godt kan klistre sammen, skyller du kluden op i varmt vand og placere kluden nederst mod dine vippe extensions og pres så blidt op ad i 5 sek. på vipperne med den absorberende side af kluden (den glatte side på kluden) på den måde får du dem tørret og sat rigtig igen.

EndureLash® er: fremstillet af

  • 60 % økologisk bambus viskose
  • 30 % økologisk bomuld
  • 10 % spandex ponte

Kluden måler 19,5 cm x 18,5 cm 

 

Kluden bør vaskes ved lave temperatur i den medfølgende pose efter 2-3 dage og der må ikke anvendes skyllemiddel. Den kan tørres i tørretumbler ved lav temperatur eller hænges til tørre.

60% Organic Bamboo, 30% Organic Cotton, 10% Spandex Ponte

Endure Beauty har fremstillet en økologisk makeupfjerner, som ikke skader kunstige vipper, når makeup skal renses af øjenomgivelserne. Mange med sart hud vælger denne makeupfjerner, fordi den fjerner let og hurtigt makeup fra huden uden du skal gnubbe og gnide på huden og derved laver friktion. Endure Beauty har desuden lavet 4 forskellige UNDER EYE THERAPY GEL PADS. De giver dig en luksus øjenbehandling hjemme i stuen og er nemme at tage med på rejser. Pads'ne er fremstillet, som en indkapslet kollage formel der ikke lader væske læbe ind i øjnene, så du kan sagtens bruge dem mens du laver andre ting.

Endure Beauty er fremstillet uden parfume.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare