❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Evolve, Deep Clean Micellar Water, 190 ml.

219,00 kr.
Varenummer: 8142
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Evolve Organic Beauty
Evolve, Deep Clean Micellar Water er til dig der har lidt travlt, men stadig ønsker at pleje din hud. Du får en miccelar water, som er udviklet til at rense og tone din hud. Den fjerner effektivt dagens snavs og makeup. 
Evolve, Deep Clean Micellar Water indeholder blandt andet ingredienser, som moringa-peptider, hyaluronsyre og granatæble. Moringa-peptiderne hjælper med at løsne og fjerne mikropartikler fra forurening. Hyaluronsyren er vores gode ven, som fastlåser fugten i huden og samtidig øger kollagen produktionen. Granatæble er fuld af antioxidanter, som både beskytter huden og begrænser fugttab. 

Evolve, Deep Clean Micellar Water kan anvendes af alle hudtyper.

100% Naturlig

50,90% Økologisk

Vegansk og glutenfri.

Evolve Organic, Deep Clean Micellar Water anvendes i ansigtet, på halsen og decolté. Den kan anvendes som en dobbelt rutine afrensning, sammen med Gentle Cleansing Melt.

Som med alle nye hudplejeprodukter bør du introducere den langsomt til din rutine, for at mærke din huds reaktion. Hvis din hud får gavn af de tonende og fugtgivende egenskaber, kan du indarbejde den i din daglige rutine på denne måde:

Påfør tre pump på en genanvendelig rondel og rens nænsomt dit ansigt og din hals for at fjerne makeup og urenheder fra huden.
Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rosa Damascena Flower Water*, Pentylene Glycol (from sugar cane), Polyglyceryl-4 Laurate/sebacate, Polyglyceryl-4 Caprylate/caprate, Sodium Hyaluronate, Glycerin**, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Punica Granatum Fruit Extract*, Dextrin, Phytic Acid, Citric Acid.  *Ingredients from Organic farming **Made using Organic Ingredients

Evolve Organic Beauty er et håndlavet hudpleje brand, som indeholder de mest effektive naturlige indholdsstoffer. Alt hvad Evolve Organic Beauty skaber er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske, testes ikke på dyr og laves i små serier for at sikre produktets friskhed.

Evolve Organic Beauty er til dig der ønsker at være sund og gøre hverdagen mere grøn. De køber deres naturlige og økologiske ingredienser fra Fair Trade og bæredygtige leverandører.

De producerer hudpleje til ansigt, krop og hår. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare