Brug koden "fødselsdag3" og spar 20% på ikke i forvejen nedsatte produkter*

Her er prisen presset helt i bund >> Klik her

Evolve, The Hydration Heroes

379,00 kr.
303,20 kr.
Varenummer: 8118
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Evolve, Hyaluronic Serum 200
Evolve, Hyaluronic Eye Complex

Evolve, The Hydration Heroes er en smuk gaveæske, som indeholder de to fantastiske Ecolve, Hyaluronic Serum 200 (30 ml) + Hyaluronic Eye Complex (10 ml), som er velegnet til alle hudtyper. De to produkter fra Evolve indeholder Hyaluronsyre, som er en fugtgivende superingrediens, som giver huden den optimale fugt og pleje og som samtidig effektivt udjævner rynker og fine linjer. Serummet og øjencremen trænger dybt ind i din hud og giver din hud perfekt beskyttelse og glød. 

Økologisk og Naturlig. 

Du sparer 19% på sættet her.


Evolve, Hyaluronic Serum 200 er en fantastisk vandbaseret serum, der er velegnet til den normale til tørre hud. Med dets indhold af 200mg hyaluronsyre, er det en fugtgivende superingrediens. Det fugter huden indefra og udjævner dermed effektivt rynker og fine linjer, så din hud ser fastere og yngre ud.Dette serum trænger dybt ind i din hud og giver dig dermed perfekt beskyttelse og glød til din hud. Foruden pleje til din hud, har dette serum en duft af økologisk rosenvand. 

Ecolve, Hyaluronic Serum 200 indeholder blandt andet følgende ingredienser: 

  • Hyaluronsyre - En fugtgivende superingrediens, som reducerer rynker og fine linjer, så din hud ser mere fast og ung ud. 
  • Granatæbleekstrakt - Renser og genopbygger effektivt huden og hjælper med at reparere hudskader fra miljø og UV-stråling. 

Evolve Hyaluronic Serum 200 er fugt på flaske.

99,95% naturlig. 

39,50% økologisk.

Evolve, Hyaluronic Eye Complex er en fantastisk opfriskende og fugtgivende øjencreme til den følsomme hud omkring øjnene. Øjencremen trænger dybt ind i huden og har dermed en fantastisk effekt. Den strammer op og lysner de fine områder omkring øjnene, så du får en mere ensartet hudtone. Øjencremen hjælper dig med at reducere poser under øjnene samt rynker og fine linjer omkring øjnene. 

Evolve, Hyaluronic Eye Complex indeholder blandt andet følgende ingredienser: 

  • Tuberose-planteceller - Reducerer mørke rande, hævelser og rynker. Giver ensartet hudtone og har en lysende virkning. 
  • Hyaluronsyre - Er en fugtgivende superingrediens, som effektivt reducerer rynker og fine linjer. Får øjencremen til at trænge dybere ind i huden, så du får den bedste effekt af de fugtgivende og nærende ingredienser. 
  • Økologisk Agurkeekstrakt - Har en kølende og beroligende effekt. 

Evolve, Hyaluronic Eye Complex er velegnet til alle hudtyper. 

99,2% naturlig.

34% Økologisk. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare