Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Exquisâge Eye & Lip Cream, 15 ml.

509,00 kr.
458,10 kr.
Varenummer: 6050
Fuldend dit look med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Exquisâge

Exquisâge Eye & Lip Cream er en øjen og læbe creme, som hjælper dig der har travlt og måske ikke får så meget søvn. Den minimerer forekomsten af mørke rander under øjnene, en trist hudtone og hævelser omkring øjnene. Elasticiteten vil synligt blive forbedret og se mere opstrammet ud både omkring øjne og læber. Affaldsstofferne dræneres og din hud får mere energi.

Exquisâge Eye & Lip Cream indeholder ingredienser, som Celluvie Complex, der består af Acetyl hexapeptide, Laminaria digitata, Caesalpina Spinosa. Det er et unikt Darphin complex der øger kollagen produktionen med 50% efter blot 30 dages brug. Du finder også Albiza Julibrissin ekstrakt, Siegesbeckia Orientalis Yeast og hyauronsyre. Alle disse ingredienser hjælper huden med, at stimulere den naturlige produktion af kollagen, fugter og giver glød til huden. Den forbedrer fugtniveauet og styrker din huds barriere.

Exquisâge Eye & Lip Cream er til den voksne hud 35+ og er perfekt til når du ikke længere syntes Ideal Resource serien giver nok. Den passer til normal, let tør og kombineret hudtype.

85% naturlige ingredienser.

Exquisâge Eye & Lip Cream anvendes på nyrenset og tonet hud. Anvend den rundt om øjnene og læberne. Brug en egnet creme udenpå.

Collagen-boosting CelluVie Complex (Acetyl Hexapeptide, Laminaria Digitata Extract, Sapindus Mukurossi Fruit Extract, Caesalpinia Spinosa Extract)

Exquisâge er en linje fra Darphin, som henvender sig til kvinder på 40+. Den er til dig der ønsker fornyet energi og liv til dig hud. Exquisâge booster hudens collagen produktion og giver fornyet glød, mens den forebygger og modarbejder ældning.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare