Fair Squared, Eco Razor, Upcycling - Barberingsblade og skraber

129,00 kr.
Varenummer: 8306
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Fair Squared

Fair Squared, Eco Razor er barberblade, som har et unikt upcykling håndtag. Den fremstilles af HDPE flaskehætter, som er samlet langs Sri Lankas strande og kyster. Ved at købe disse blade og skraber hjælper du med rensning af havene. Du får 6 blade og håndtag i pakken. Fair Squared, Eco Razor giver dig en perfekt barbering der efterlader din hud helt glat. Barberingshovedet er bevægeligt, hvilket gør den endnu lettere at få rundt i alle vinkler.


Fair Squared, Eco Razor skal efter brug renses grundigt med først varmt vand og herefter koldt vand. Herefter ligges den til tørre.

Husk at skægpest smitter, så del ikke din skraber med andre.

FAIR SQUARED er et brand der tænker på både Kvalitet, Fair Trade og økologi. Alle deres produkter er Fair Trade Certificeret, hvilket betyder de støtter lokale bønder med ordentlige forhold for både personale og miljø. Mærket guider forbrugeren til bæredygtigt producerede produkter. FAIR SQUARED anvender kun plantebaserede ingredienser, som kommer fra hele verden. 

FAIR SQUARED har et bredt sortiment hvor du finder alt fra hudpleje, kondomer, menstruationskopper, solcreme og meget andet. Det nyeste er deres Shampoo Barer der er et kæmpe hit.