Fair Squared, Vegansk barberings sæbe til kvinder, Apricot intimate soap, 250 ml.

129,00 kr.
Varenummer: 1092

Du får her en økologisk og vegansk barbersæbe, som er mild, rensende og kan anvendes både ved intim zonen, armhuler og på benene. Barbersæben har en behagelig og naturlig duft af abrikos. Dens pH-værdi er på 4,5, hvilket sørger for den ikke forstyrre intim zonens pH-værdi.

Shaving soap women forhindrer hudirritation, indgroet hår, bumser, ubehagelig kløe og razorforbrænding samt sikrer en forsigtig barbering. Efter du har påført barberolien påføres barbersæben. 
Når du starter med at barbere starter du med, at barbere med hårene og derefter mod hårene på den måde får en tættere og mere holdbar barbering. 


1
+
Tilføj til kurv
Skyl sæben af og dup huden tør (tør ikke for hårdt på den sarte hud). Påfør aftershave balm med blide cirkulære bevægelser.
Husk at skylle skraberen efter hver skrab, så den hele tiden holdes ren under barberingen.
Når du er færdig er det vigtigt, at skraberen skylles grundigt under meget varmt vand og slut af med iskold vand og lig skraberen til tørre eller tør den i en ren klud eller håndklæde der ikke fnuller.
FAIR SQUARED barberolie er certificeret:
  • Vegan  
  • Fairtrade
  • Natrue 
  • HALAL

Ingredienser:
Aqua, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Oil*), Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Benzoat, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.