Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fair Squared, Sisal Skrubbepose til Sæbe

49,00 kr.
14,70 kr.
Varenummer: 8394
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Certificeringer
Fair Squared

Fair Squared, Sisal Skrubbepose du kan bruge til din sæbe / shampoo bar. Den er lavet i bæredygtige og bionedbrydelige materialer der kan genbruges, når den er slidt. Fair Squared, Sisal Skrubbepose til Sæbe fjerner døde hudceller mens du vasker dig. 

Fair Squared, Sisal Skrubbepose til Sæbe skummer din sæbebar op, så du bliver vasket, mens du eksfolierer din hud.


Fair Squared, Sisal Skrubbepose bør ikke bruges på hals og i ansigt, da huden er for fin og tynd.

Anvendelses ved at du lægger din sæbebar i posen og så kører den hen over huden for at den bliver eksfolieret. Efter brug skal sæben tages ud af posen og lægges i en sæbeskål. Skrubbeposen skal skylles grundigt ren for sæbe og så hænges op til tørre.

Posen vil begynde at mugne hvis sæben efterlades i den efter vask og den vil blive angrebet af bakterier, da sisal er et levende materiale.

Du skal huske at vaske og pleje din sisalpose ca. 14 dags, og dette gøres bedst ved at lægge den i blød i sæbespåne vand i ca. 10-15 min og derefter skylles den grundigt med rent vand og hænges til tørre, på den måde vil du få glæde at din sisalpose i lang tid.

 

Posen leveres uden emballage derfor er det en god ide, at vaske den som beskrevet inden du tager den i brug.


100% plastic free

Vegan

CO2 Neutral

FAIR SQUARED er et brand der tænker på både Kvalitet, Fair Trade og økologi. Alle deres produkter er Fair Trade Certificeret, hvilket betyder de støtter lokale bønder med ordentlige forhold for både personale og miljø. Mærket guider forbrugeren til bæredygtigt producerede produkter. FAIR SQUARED anvender kun plantebaserede ingredienser, som kommer fra hele verden. 

FAIR SQUARED har et bredt sortiment hvor du finder alt fra hudpleje, kondomer, menstruationskopper, solcreme og meget andet. Det nyeste er deres Shampoo Barer der er et kæmpe hit.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare