❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Fair Squared, Coconut Mouth Oil, 100 ml.

149,00 kr.
Varenummer: 8335
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer
Fair Squared

Fair Squared, Coconut Mouth Oil er en vegansk kokos mundskyl der er fremstillet efter ayurveda traditioner. Disse traditioner gælder at rense munden om morgenen. Den er ideel til holistisk mundrensning. Fair Squared, Coconut Mouth Oil er fremstillet uden flurid. Den har en dejlig smag af kokos og spearmint og du får en forfriskende smag i munden og frisk ånde.

Fair Squared, Coconut Mouth Oil indeholder naturlige ingredienser som olivenolie og kokosolie. Den leveres i en glas flasken hvor du kan sætte en pumpe i for nemmere håndtering. Pumpen købes ved siden af og kan genbruges igen og igen.

Fair Squared, Coconut Mouth Oil - Brug en teskefuld af mundskyl om morgenen og så skal du gurgle grundigt rundt i munden og mellem tænderne i 30 sek.  Spyt så ud og børst dine tænder. Det må ikke sluges.

Må anvendes fra børn er 10 år.

Opbevar den uden for sollys og uden for børns rækkevidde.

Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Oil (Olive Oil*), Cocos Nucifera Oil* (Coconut Oil), Tocopherol, Aroma

Allergener: Limonene - Findes naturligt i æterisk olie

FAIR TRADE

Vegan

Natrue

HALAL

FAIR SQUARED er et brand der tænker på både Kvalitet, Fair Trade og økologi. Alle deres produkter er Fair Trade Certificeret, hvilket betyder de støtter lokale bønder med ordentlige forhold for både personale og miljø. Mærket guider forbrugeren til bæredygtigt producerede produkter. FAIR SQUARED anvender kun plantebaserede ingredienser, som kommer fra hele verden. 

FAIR SQUARED har et bredt sortiment hvor du finder alt fra hudpleje, kondomer, menstruationskopper, solcreme og meget andet. Det nyeste er deres Shampoo Barer der er et kæmpe hit.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare