Fair Squared, Vegansk menstruationskop, Period cup, str. XL

179,00 kr.
Varenummer: 1930

Her er en menstruationskop, som samler din menstruation op i stedet for at opsuge det. Det er lige meget hvor meget du bløder og om du dyrker sport, svømning osv. Koppen kan holde op til 3 gange så meget som en tampon kan suge. Den er lavet i 100% ren og blød naturgummi og er både bæredygtig og bio-nedbrydelig. 


Den er nem at bruge og der ligger en vejledning i æsken. Den skal skylles med vand efter brug og bør ikke aftørres igen inden brug.  

1
+
Tilføj til kurv

Naturgummi (latex) er et vedvarende plantebaseret og naturligt materiale som er miljøvenlig. Period Cup er en genanvendelig hygiejneartikel, som skåner miljøet for affald.
Fordi menstuationskoppen er fremstillet af et naturlig plantebaseret materiale kan den enten smides i kompostbunken eller graves ned i haven, når den skal skiftets ud, menstuationskoppen har en ca. levetid på 2 år.

Størrelse guide til FAIR SQUARED Period Cup:

S anbefales til unge piger. - Kan opsamle 8 ml. blod og måler 38 mm i omkreds.

M anbefales til dig under 30 år. - Kan opsamle 12 ml blod og måler 41 mm i omkreds.

L anbefales til dig over 30 år. -  Kan opsamle 13 ml blod og måler 44 mm i omkreds.

XL anbefales til dig der lige har født eller har meget kraftig menstruation. -  kan opsamle 20 ml blod og måler 47 mm i omkreds.


Med hver FAIR SQUARED Period Cup med følger der en opbevaringspose så du kan have den med dig i tasken og på rejsen hvis uheldet pludselig være ude.

Ingredienser:

Naturgummi* (latex) - *fairtrade.