❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Fair Squared, Period Cup, Str. XL

179,00 kr.
Varenummer: 8345
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer
Fair Squared

Fair Squared, Period Cup er en menstruationskop, som samler din menstruation op i stedet for at opsuge det. Det er lige meget hvor meget du bløder og om du dyrker sport, svømning osv. Fair Squared, Period Cup kan indeholde op til 3 gange, så meget som en tampon kan suge.

Fair Squared, Period Cup er lavet i 100% ren og blød naturgummi og er både bæredygtig og bio-nedbrydelig. Vegansk.

Naturgummi (latex) er et vedvarende plantebaseret og naturligt materiale som er miljøvenlig. Period Cup er en genanvendelig hygiejneartikel, som skåner miljøet for affald.
Fordi menstruationskoppen er fremstillet af et naturlig plantebaseret materiale kan den enten smides i kompostbunken eller graves ned i haven, når den skal skiftets ud, menstruationskoppen har en ca. levetid på 2 år.

Fair Squared, Period Cup er nem at bruge og der ligger en vejledning i æsken. Den skal skylles med vand efter brug og bør ikke aftørres igen inden brug.  


Størrelse guide til FAIR SQUARED Period Cup:

S anbefales til unge piger. - Kan opsamle 8 ml. blod og måler 38 mm i omkreds.

M anbefales til dig under 30 år. - Kan opsamle 12 ml blod og måler 41 mm i omkreds.

L anbefales til dig over 30 år. -  Kan opsamle 13 ml blod og måler 44 mm i omkreds.

XL anbefales til dig der lige har født eller har meget kraftig menstruation. -  kan opsamle 20 ml blod og måler 47 mm i omkreds.


Med hver FAIR SQUARED Period Cup med følger der en opbevaringspose, så du kan have den med dig i tasken og på rejsen, hvis det er den tid af måneden.

Naturgummi* (latex) - *fairtrade.

Fair Rubber

Vegan

CO2 Neutral

FAIR SQUARED er et brand der tænker på både Kvalitet, Fair Trade og økologi. Alle deres produkter er Fair Trade Certificeret, hvilket betyder de støtter lokale bønder med ordentlige forhold for både personale og miljø. Mærket guider forbrugeren til bæredygtigt producerede produkter. FAIR SQUARED anvender kun plantebaserede ingredienser, som kommer fra hele verden. 

FAIR SQUARED har et bredt sortiment hvor du finder alt fra hudpleje, kondomer, menstruationskopper, solcreme og meget andet. Det nyeste er deres Shampoo Barer der er et kæmpe hit.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare