Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fair Squared, Vanilla Shower Gel - Zero Waste, 500 ml.

199,00 kr.
159,20 kr.
Varenummer: 8346
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Certificeringer
Fair Squared

Fair Squared, Vanilla Shower Gel dufter dejlig mildt og sødt af vaniljeabrikoser og så er den velegnet til alle hudtyper. Fair Squared, Vanilla Shower Gel indeholder vaniljeolie og olivenolie, som fugter og beroliger din hud, mens den opstrammes. Den er rig på naturlige mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitaminer der er gode for din hud.  

Fair Squared, Vanilla Shower Gel er vegansk og glutenfri og leveres i en Zero Waste flaske, hvor man kan tilkøbe en pumpe for nem anvendelse. Pumpen kan genbruges igen og igen.

Aqua, Coco Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Olea Europaea Oil (Olive Oil*), Glycerin, Xanthan Gum, Vanilla Planifolia Fruit Extract (Vanilla*), Sodium Benzoate, Parfum

Allergener - Citric Acid - Findes naturligt i æterisk olie

FAIR TRADE

Vegan

Natrue

HALAL

FAIR SQUARED er et brand der tænker på både Kvalitet, Fair Trade og økologi. Alle deres produkter er Fair Trade Certificeret, hvilket betyder de støtter lokale bønder med ordentlige forhold for både personale og miljø. Mærket guider forbrugeren til bæredygtigt producerede produkter. FAIR SQUARED anvender kun plantebaserede ingredienser, som kommer fra hele verden. 

FAIR SQUARED har et bredt sortiment hvor du finder alt fra hudpleje, kondomer, menstruationskopper, solcreme og meget andet. Det nyeste er deres Shampoo Barer der er et kæmpe hit.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare