Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina, 12HA, Favorit pakke, Grad 3 - Abonnement

Hver måned

1.197,00 kr. / måned

Køb dine favorit produkter fra Fillerina 12HA på abonnement og få dem leveret direkte til døren, så du ikke løber tør. Normal prisen for alle 3 produkter er 1436 kr.

Du sparer 20% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Remedy serien er til dig der

Favorit pakken med Fillerina 12HA, Grad 3 er til dig der ønsker en god pleje serie, der ligger vægt på en god opstramning. Din hud plejes, fugtes og næres med blødgørende olier og kollagen gør din hud fastere. 

Med Fillerina 12HA pakken på abonnement får du:

1 x Day Cream Grad 3 - Er en dagscreme der indeholder 12 Hyaluronsyrer, 3 Kollagen og 2 Elastinmolekyler. Den hjælper med at pleje, fugte og nære din hud, så den bliver spændstig og får mere elastik. 

1 x Night Cream Grad 3 Er en natcreme der indeholder 12 Hyaluronsyrer, 3 Kollagen og 2 Elastinmolekyler. Den hjælper med at pleje, fugte og nære din hud, så den bliver spændstig og får mere elastik. Natcremen er stærkere end dagscremen, da den skal arbejde når huden slapper af. 

1 x Eye Cream Grad 3Er en øjencreme der indeholder 12 Hyaluronsyrer, 3 Kollagen og 2 Elastinmolekyler. Den hjælper med at pleje, fugte og nære din hud, så den bliver spændstig og får mere elastik. Øjencremen arbejder lokalt på den tynde hud omkring øjnene. 

Fillerina 12HA er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat og fri fragt
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
  • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud med at komme i balance igen. Den beroliger og styrker din hud. 

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper især din hud der er fin, tynd og skrøbelig. Måske føles den irriteret og tør. Den blusser ofte op og kan være intolerant eller allergisk. Måske føler du den er hypersensitiv.

Remedy produkter fra Comfort Zone hjælper din hud ud af den onde cirkel den befinder sig i. Dens aktive ingredienser styrker din huds forsvar og beroliger den. Den øger din huds prebiotiske forsvar og starter med at genopbygge din hud i dybden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare