Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Gavekort

Fillerina BB Cream Shade, Medium Beige 03, SPF 20, 40 ml.

349,00 kr.
Varenummer: 4202
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Fillerina®

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer er en fantastisk BB Cream, som både beskytter din hud med SPF20 og giver den en super flot glød. Denne BB Cream har virkelig mange gode egenskaber og er klart en bestseller her på shoppen. Den indeholder 6 Hyaluronsyrer, som har forskellige molekylestørrelser. Det gør at de kan trænge dybere ned under rynker og linjer og "fylde" dem ud, så de mindskes indefra. Du vil opleve huden bliver mere lige, når de fine linjer og rynker mindskes. Din hud bliver glattere og får mere volumen, mens din hud får en flot og ensartet hudtone

  • Få en flot glød
  • Indeholder SPF20
  • Masser af fugt til huden
  • Anti-ageing dybt i huden, så linjer og rynker fyldes ud og mindskes.
  • Allergi venlig
  • Medium-høj dækning
  • Stopper ikke dine porer til

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer findes i 4 nuancer, hvor bestsellert nuancerne er 01+03 fordi de er varmere i tonen. Farverne blendes let og naturligt ind i din egen hud. 

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Medium Beige

04 Warm Beige

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer kan på en velfungerende hud stå alene om sommeren uden en dagscreme under, hvor i efteråret og vinteren er det vigtigt, at tage en god creme under for, at huden ikke tørrer ud.

Farven given er medium-høj dækning. Den er allergivenlig og ikke-komedogen, hvilket betyder den ikke stopper dine porer til.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer anvendes på en ny renset og tonet hud. Om sommeren kan den stå alene, hvis din hud er i god stand. Ellers bruges den ovenpå din dagscreme.

Der skal ikke bruges meget og den kan påføres med fingrene eller en foundation børste.

Fillerina® produkterne er et dermo-kosmetisk brand, som du bruger derhjemme, som en del af dit hudpleje program. Det er første generation af fillers, som ikke skal sprøjtes ind i huden. Faktisk, så findes der slet ikke nåle i dette brand. I stedet arbejdes der aktivt med hyaluronsyrer i forskellige molekylestørrelser og vægt. Du kan derfor opnå virkelig gode resultater med at mindske rynker, slaphed i ansigtet, ujævnheder og så kan du få mere volumen ved dine læber og kindben.

Fillerina® er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse, som i mange år har forsket i at finde den bedste måde hvorpå man kan genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion. 

Fillerina® produkterne er bygget op i forskellige grader, alt efter hvor meget man reelt har brug for og vil have fyldt ud. Hyaluronsyrerne findes i forskellige koncentrationer, så det er den helt rigtige virkning der kommer ind i de forskellige hudlag. De trænger dybere ned i hudlaget, både epidermis og dermis, hvor de binder sig til vand. Derfor er det også rigtig vigtig at huske at drikke en masse vand i denne behandling.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare