❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Fillerina, Long-Lasting pakke, Grade 4 - Abonnement

Hver 3. måned

1.765,00 kr. / 3. måned

Ved at købe Fillerina, Long-Lasting pakke, Grade 4 på abonnement får du tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør. Den normale pris for alle 3 produkter er 2.207 kr. 

Du sparer 20% og får fri fragt.

Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved Abonnement
Anvendelse
Fillerina, Long-Lasting serien

Fillerina Long-Lasting, Grad 4 er til dig der ønsker at pleje og beskytte din hud, samtidig med at den både optimerer og forlænger selve effekten af din Long-Lasting kur.

Med Fillerina Long-Lasting pakken på abonnement får du:

1 x Day Cream Grad 4Er en dagscreme der indeholder 12 forskellige molekyler i dobbelt koncentrationer, 7 nye regenererende molekyler, kollagen og elastin. Den hjælper med at vedligeholde effekten af din kur og med at pleje og beskytte den. 

1 x Night Cream Grad 4er en nærende og genopbyggende natcreme med fillereffekt, som aktivt plejer din hud mens du sover. Natcremen beskytter din hud, samtidig med at den både optimerer og forlænger selve effekten af din Long-Lasting kur. Denne natcreme hjælper med at modvirke nedbrydningen af hyaluronsyre, elastin og kollagen i huden. Derved mindsker du dannelsen af rynker og linjer i huden.

1 x Eye Cream Grad 4beskytter og plejer den sarte hud omkring øjnene. Den har indbygget fillereffekt, som fylder huden ud og minimerer rynker og fine linjer. Øjencremen optimerer og forlænger selve effekten af din Long-Lasting kur eller din 932 kur.  

Fillerina Long-Lasting er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv hvordan ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

 • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
 • Du får altid 15% rabat og fri fragt
 • Du kan opsige fra dag til dag ved, at sende os en mail
 • Der er ingen binding

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Når du skal i gang med Fillerina Long Lasting kuren gør du følgende:

Drik 2 glas vand inden du bruger kuren hver dag, så huden har fugt den kan binde.

1 x dagligt i 7 dage.

7-day Filler påføres om aftenen én gang dagligt i 7 dage. Du renser huden af og påfører Fillerina Long-Lasting Filler Gel med din applikator der, hvor du ønsker mere fylde og mindre dybe rynker.

Lad det sidde i 10 minutter og virke. Påfør herefter igen med applikatoren Fillerina Long-Lasting Nourishing Film/Serum og fordel det med lette strøg i ansigtet.

Efter de 7 dage holder du 1 uges pause.

Herefter påfører du 8-Recall Filler 1 gang i ugen i 8 uger om aftenen på ren hud.

Vælg altid den samme ugedag, så du ikke får for lang tid imellem intervallerne. Lad det sidde i 10 minutter og påfør herefter igen med applikatoren Fillerina Long-Lasting Nourishing Film/Serum og fordel det med lette strøg i ansigtet.

Det er en god ide at anvende Fillerina Long-Lasting Cremerne dagligt for endnu bedre resultat.

Fillerina, Long-Lasting er en serie der indeholder produkter til en aktiv filler kur og hverdags pleje i cremer. Ved at bruge filler hudpleje serien forlænger og optimere du effekten af den intensive filler-kur. Din hud plejes og beskyttes, mens den genopbygges.

Denne serie fåes i 2 grader. Grad 3 og Grad 4. 

Grad 3 er til dig der har 

 • Begyndende aldersrynker og ujævnheder.
 • Begyndende rynker og udtrykslinjer.
 • Begyndende tegn på slap hud.
 • Begyndende nedsat volumen, fasthed i huden og elasticitet.
 • Behov for mere volumen på kindben og læber.
 • Begyndende indfald og manglende fylde i  huden. 

Grad 4 er til dig der har 

 • Dybe og markerede aldersrynker og ujævnheder.
 • Dybe rynker og udtrykslinjer.
 • Tydelige tegn på slap hud.
 • Nedsat volumen, fasthed i huden og elasticitet.
 • Behov for mere volumen på kindben og læber.
 • Synlig indfald og manglende fylde i  huden. 

Fillerina, Long-Lasting indeholder 12 hyaluronersyrer i dobbelkoncentration, kollagen og elastin. Den indeholder også 7 regenererende molekyler, som genopbygger hudstrukturerne. Din hud vil bliver mere fyldig, opstrammet og dybe rynker vil mindskes.

Fillerina, Long-Lasting serien henvender sig især til dig der ønsker et hurtigt resultat og ikke vil køre kur hele tiden. Her kan du vælge at køre 1 kur på 7 dage, hvor du dagligt anvender 7-Day Filler. 8 uger efter, påføres der en 8-Recall Filler i gang i ugen i 8 uger. Er du 40+, ryger, har været aktiv solarie bruger, så tjek denne kur. Den vil gøre underværker for din hud.

Det er vigtigt, når du bruger Fillerina at du husker at drikke nok vand, da det binder fugten i huden og hvis ikke der er vand nok i kroppen vil du føle din hud bliver mere tør.

Fillerina er glutenfri og vegansk, samt klinisk testet.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare