Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA, Kur, Grad 5

999,00 kr.
799,20 kr.
Varenummer: 4235
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Hvilken grad er du?
Ingredienser
Fillerina®

Fillerina 12HA, Filler-kur er til dig der ønsker, at arbejde effektivt med linjer og rynker i din hud. Den indeholder 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler, som er lavet i forskellige størrelser for at de når helt ned under linjen eller rynken og fylder huden ud. Du opnår derved en glattere overflade, når huden fyldes ud indefra. 

Kuren er uden brug af nåle. Du anvendes en applikator, som du kan bruge ned i rillerne til, at ligge væsken det rigtige sted. Du påfører 2 forskellige produkter efter hinanden. Læs meget mere nede i fanerne ANVENDELSE.

 • Fillerina 12HA Gel reducerer linjer i huden og giver fylde
 • Fillerina 12HA Nourishing Filmen sikrer, at Hyaluronsyre ikke fordamper fra din hud igen. Den hjælper også med fugt og næring til huden.

Du skal bruge denne kur, hvis du ønsker at reducere linjer og rynker lokalt, samt at få mere fylde i huden. Den skal ikke bruges i hele ansigtet, men arbejdes ned i linjen man ønsker skal forsvinde.

Denne to-trinskur anvendes du 1 gang dagligt i 14 dage. Det er sjovt at tage et før billede inden du starter og så et billede bagefter, når du har brugt kuren færdig, da du så bedre kan se de flotte resultater.

Fillerina 12 er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Fillerina 12HA, Filler-kuren anvendes således:

Trin 1

Det er vigtigt du drikker 2 glas vand inden du laver behandlingen hver dag, da Hyaluronsyren optager så meget væske, at din hud kan blive tør, hvis du ikke er velhydreret. Derfor anbefales det at du drikker 2 glas vand lige inden pålægning af Fillerina, men også at du op til kuren, sørger for at være godt velhydreret.

 • Rens din hud, så den er ren for makeup, creme osv.
 • Tag din applikator og Fillerina 12HA Gel og træk 1-2 ml. op. 
 • Man beregner det med 1 ml. til ansigt og 1 ml. til hals og decolté.
 • Lig Fillerina Gel ind på huden med din applikator der, hvor du har brug for det. Har du dybe furer påfører du det direkte i rillen. Du kan også påføre det på dine kindben eller læber for mere volumen. Lad produktet trække i 10 minutter. Hvis du mærker en prikken i huden er dette blot fordi produktet arbejder.
 • Tryk så det resterende produkt let ind i huden efter de 10 minutter er gået med fingerspidserne.
 • Er der lidt fnuller fjernes dette blot.

Trin 2

 • Tag din applikator og Fillerina 12HA Nourishing Film og træk lidt op i den.
 • Du påfører nu alle de steder, hvor du lige har påført Gelen.
 • Har du en fedtet hud, kan du undlade at anvende trin 2 og i stedet blot afslutte med Fillerina 12HA Dagscreme.
 • Hvis du har tør hud er det især vigtigt at du bruger Nourishing filmen efter gelen, samt en creme der fugter godt, som fx. Fillerina 12HA Day Cream.

Se videoen herunder, hvor jeg viser hvordan du skal gøre.

Dette gøres i 14 dage 1 gang dagligt eller til du har brugt hele flasken. For at forbedre resultatet kan du med fordel bruge Fillerina Hudplejeserien.

Har du ikke fået nok væske kan huden blive tør, især i overfladen og kan evt. skalle.


Fillerina, Filler-kur er uden brug af nål. Du skal bruge en applikator, som har en afrundet tip. Den er specielt fremstillet til, at glide let hen over huden uden at ridse den. Ved brug af applikatoren kommer du ind i de forskellige rynker og linjer og du minimerer spild af produkt.

Du bruger denne 2 trins kur i 14 dage og du kan med fordel bruge Fillerina produkterne for at vedligeholde og forlænge resultatet. Kuren kan køres 3-4 gange om året. 

Fillerina Kuren er klinisk testet og har dokumenteret effekt. Du kan se mere ved at kopiere adressen herunder op i dit søgefelt. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4371636/

Serien består af 3 forskellige grader.

Nemlig 3, 4, 5 og derved får du den største koncentration af aktive ingredienser.

Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.

Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. Den giver ekstra fylde til kindben og læber, hvis man ønsker det.

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Fillerina 12HA Gel:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Soluble Collagen, Sodium Chondroitin Sulfate, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Hexapeptide-52, Acetyl Hexapeptide-37, Palmitoyl Heptapeptide-18, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Glycolic Acid, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Lactic Acid, Polyvinyl Alcohol.


Fillerina 12HA Nourishing Film:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Polysilicone-11, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Steareth-2, Xylitol, Butylene Glycol, Steareth-21, Limnanthes Alba Seed Oil, Boron Nitride, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Palmitic Acid, Benzophenone-4, Parfum, Benzophenone-3, Allantoin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Silica, Acetyl Hexapeptide-30, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Caprylyl Glycol, Arginine, Salicylic Acid, Coumarin, Citral, Diazolidinyl Urea, Hydrogenated Lecithin, Phenoxyethanol, Lecithin, Sodium Chloride, Alcohol, BHT, Disodium EDTA.

Fillerina® produkterne er et dermo-kosmetisk brand, som du bruger derhjemme, som en del af dit hudpleje program. Det er første generation af fillers, som ikke skal sprøjtes ind i huden. Faktisk, så findes der slet ikke nåle i dette brand. I stedet arbejdes der aktivt med hyaluronsyrer i forskellige molekylestørrelser og vægt. Du kan derfor opnå virkelig gode resultater med at mindske rynker, slaphed i ansigtet, ujævnheder og så kan du få mere volumen ved dine læber og kindben.

Fillerina® er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse, som i mange år har forsket i at finde den bedste måde hvorpå man kan genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion. 

Fillerina® produkterne er bygget op i forskellige grader, alt efter hvor meget man reelt har brug for og vil have fyldt ud. Hyaluronsyrerne findes i forskellige koncentrationer, så det er den helt rigtige virkning der kommer ind i de forskellige hudlag. De trænger dybere ned i hudlaget, både epidermis og dermis, hvor de binder sig til vand. Derfor er det også rigtig vigtig at huske at drikke en masse vand i denne behandling.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare