Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA, Day Cream, Grad 4, 50 ml. - Hudpleje, Opstramning, Dagscreme, Dag creme, Hyaluronsyre

549,00 kr.
Varenummer: 4237
Kommer snart igen
Beskrivelse

Fillerina 12HA, Day Cream er din dagscreme, som kan stå alene eller den kan anvendes i forlængelse af en Fillerina 12HA Kur. Det er den stærkeste dagscreme i Fillerina verdenen da den indeholder dobbelt så mange Hyaluronsyrer, nemlig 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. Denne creme hjælper med at vedligeholde effekten af din kur. Den plejer, fugter og nærer din hud med blødgørende olier.

Fillerina 12HA, Day Cream  indeholder udover de 12 Hyaluronsyrer kollagen, elastin, kokosolie, Xylitol, Vitamin E og Silica.

Kollagen hjælper med at vedligeholde og beskytte huden, samt at gøre den fastere. Elastin er en proteinfiber, som samarbejder med Hyaluronsyren om at holde huden spændstig og elastisk. Kokosolie er rig på vitaminer, antioxidanter og mineraler, samtidig med at den giver huden fugt og opstrammer. Xylitol er et sukkerstof, der hjælper med at binde væsken i huden. Vitamin E er et kraftigt antioxidant, som beskytter og styrker din huds forsvar. Silica er et mineral, som bidrager til normal dannelse af kollagen og bindevæv.

Fillerina 12HA Day Cream findes i 3 forskellige grader. Nemlig 3, 4, 5 og derved er det den største koncentration af aktive ingredienser. Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.

Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. Den giver ekstra fylde til kindben og læber, hvis man ønsker det.

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.Fillerina 12 er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med