Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA, Kur, Grad 3 - Hudpleje, Opstramning, Kurforløb, Kur, Hyaluronsyre

749,00 kr.
374,50 kr.
Varenummer: 4233
Kommer snart igen
Beskrivelse

Fillerina 12HA, Filler-kur er den stærkeste Fillerina kur i det den indeholder dobbelt så mange Hyaluronsyrer, nemlig 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. Denne kur er til hjemmebrug og uden brug af nåle. Du påfører 2 forskellige produkter efter hinanden og Fillerina 12HA Gel reducerer linjer i huden og giver fylde, mens Fillerina 12HA Nourishing Filmen sikrer, at Hyaluronsyre ikke fordamper fra din hud igen. Den hjælper også med fugt og næring til huden. Du skal tage en kur, hvis du ønsker at reducere linjer og rynker lokalt, samt at få mere fylde i huden. Man bruger ikke kuren i hele ansigtet fx. men arbejder produktet ned i linjen man ønsker skal forsvinde.

Fillerina 12HA kuren skal anvendes som et to-trinskur, hvor du bruger kuren 1 gang dagligt i 14 dage. Serien består af 3 forskellige grader. Nemlig 3, 4, 5 og derved er det den største koncentration af aktive ingredienser. Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.

Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. Den giver ekstra fylde til kindben og læber, hvis man ønsker det.

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.Fillerina 12 er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Fillerina, Filler-kur er uden brug af nål. Du skal bruge en applikator, som har en afrundet tip. Den er specielt fremstillet til at glide let hen over huden uden at ridse den. Ved brug af applikatoren kommer du ind i de forskellige rynker og linjer og du minimerer spild af produkt.

Du bruger denne 2 trins kur i 14 dage og du kan med fordel bruge Fillerina produkterne for at vedligeholde og forlænge resultatet. Kuren kan køres 3-4 gange om året. 

Fillerina Kuren er klinisk testet og har dokumenteret effekt. Du kan se mere ved at kopiere adressen herunder op i dit søgefelt. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4371636/

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare