Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA, Night Cream, Grad 3, 50 ml. - Hudpleje, Opstramning, Natcreme, Nat creme, Hyaluronsyre

549,00 kr.
Varenummer: 4239
Kommer snart igen
Beskrivelse

Fillerina 12HA, Night Cream er din natcreme, som kan stå alene eller den kan anvendes i forlængelse af en Fillerina 12HA Kur. Det er den stærkeste natcreme i Fillerina verdenen, da den indeholder dobbelt så mange Hyaluronsyrer, nemlig 12 stk., samt 3 kollagen og 2 elastinmolekyler. Denne creme hjælper med at vedligeholde effekten af din kur. Den plejer, fugter og nærer din hud med blødgørende olier.

Fillerina 12HA, Night Cream  indeholder udover de 12 Hyaluronsyrer kollagen, elastin, Hvedekimolie, Sød Mandel Olie, Hybenrosekerneolie, Shea Butter og Vitamin E.

Kollagen hjælper med at vedligeholde og beskytte huden, samt at gøre den fastere. Elastin er en proteinfiber, som samarbejder med Hyaluronsyren om at holde huden spændstig og elastisk. Hvedekimolien er rig på naturlige antioxidanter. Sød mandel olie blødgør og fugter din hud uden den får følelsen af at være fedtet.  Hybenrosekerneolie er en kraftig olie, som blødgør og fremmer udseendet af overfladen på huden. Shea Butter giver opstramning og fugt til huden, mens den har et højt indhold af Vitamin A og E.

Fillerina 12HA Night Cream findes i 3 forskellige grader. Nemlig 3, 4, 5 og derved er det den største koncentration af aktive ingredienser. Graderne vælges ud fra din huds tilstand og jo højere grad, jo mindre hyaluronsyre molekyler, så de trænger dybere ind i huden for at give fylde.

Grad 3 - Indeholder flest Hyaluronsyrer med de store molekyler, som gør at de arbejder i hudens øverste lag, hvor de går ind og binder fugten. Denne grad er til huden, som har moderate rynker og udtrykslinjer. Den giver ekstra fylde til kindben og læber, hvis man ønsker det.

Grad 4 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyren, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til huden, som har dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.

Grad 5 - Indeholder større koncentrationer af Hyaluronsyrer, som har mindre molekylestørrelse og vægt. Det gør de trænger dybere ned i huden og fylder den ud indefra. Denne grad er til den mere modne hud, som har meget dybe linjer og rynker der ønskes reduceret. Huden får et fugtboost og den giver ekstra fylde til kindben og læber hvis man ønsker det.Fillerina 12 er klinisk testet, glutenfri og vegansk.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med