Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones, Grade 4, 15 ml.

499,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Fillerina 12HA SZ

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den arbejder lokalt på dine kindben for, at give dem mere fylde og gøre dem mere markante. Kindbenene får øget volumen og så løftes de, så de står skarpt. Hyaluronsyrerne laves i så små molekyler de trænger dybt ind i huden. Her binder de sig til fugten fra det vand du drikker og derved fyldes huden ud indefra og står knivskarpt.

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden. Fillerina 12HA SZ, Cheekbones indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få flotte markerede kindben.

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Grad 4 - Bruges ved kindben med tydeligt volumentab og udviskede kindbenskonturer.

Grad 5 - Bruges på kindben ved kraftigt volumentab og udviskede kindbenskonturer.

Fillerina 12HA SZ er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones er en applikator der er nem at bruge. Tryk ned øverst på applikatoren, så der kommer lidt gel ud på spidsen.

Fordel gelen med applikatoren, så de tre kugler masserer huden på kindbenene i cirkulære bevægelser. Vent et par minutter til produktet er trængt ind i huden.

Gentag dette morgen og aften dagligt. Det anbefales at anvende den på afrenset ren hud. Du skal anvende din serum, creme og solfaktor efterfølgende, da det hjælper med at binde Fillerina til huden, så den ikke fordamper.

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate, rosspolymer, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Sodium Benzoate

Fillerina, 12HA Specific Zones er den nyeste og også mest spændende nyhed! Denne serie er lavet til specifikke områder, som læber, øjne, kindben, hals og decolté. 

Fillerina, 12HA Specific Zones har en filler effekt på huden og produkterne indeholder 12 Hyaluronsyrer i forskellige størrelser og vægt. I den fordeling kan Hyaluronsyren nå ned bag dybe rynker og linjer og fylde dem ud, så de mindskes markant. Øjenlåg løftes og kindbene får mere fylde. Produkterne indeholder også 3 collagener og 2 elastiner, som hjælper effektivt med opstramning og elastikken i huden.

Fillerina, 12HA Specific Zones gør huden med elastisk, kompakt og tæt, så linjer og rynker mindskes.

Fillereffekt - Moduleret koncentration af 12 hyaluronsyrer med forskellige molekyle størrelser, som hjælper med at udfylde specifikke områder i ansigt og på decolté.

Volumeeffekt - 3 slags collagener og 2 slags elastiner, der hjælper med at få en fastere hud.

Husk du fremmer produktets effekt ved at drikke 2 glas vand inden påføringen af Fillerina gel.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare