Fillerina 12HA SZ, Lips & Mouth, Grade 5, 7 ml.

599,00 kr.
Varenummer: 4251

Bruger du fast dette produkt kan du spare 15% og får fri fragt, kan du vælge en abonnementsordning. Læs mere her: Fillerina 12HA SZ, Lips & Mouth, Grade 5 på abonnement

Måske du syntes denne passer godt sammen med
Måske du kan lide denne?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Fillerina, Specific Zones

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt. Med en tredobbelt roll-on applikator er det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth  indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Grad 4 - Bruges ved læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker omkring læberne.

Grad 5 Bruges ved læber med kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker omkring læberne.

Fillerina 12HASZ, Lips & Mouth er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Fillerina 12HA SZ, Lips & Mouth er en applikator der er nem at bruge. Tryk ned øverst på applikatoren, så der kommer lidt gel ud på spidsen.

Fordel gelen med applikatoren i et ensartet tyndt lag på huden omkring munden og læberne med cirkulære og masserende bevægelser. Vent så 2-3 minutter og lad de aktive ingredienser trænge ind i huden. Herefter kan du anvende lipgloss eller læbestift nøjagtig, som du plejer.

Gentag gerne flere gange om dagen. Der er gel til cirka 1 måned og den anvendes efter behov.

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Salicylate, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, , Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid

Fillerina, 12HA Specific Zones er den nyeste og også mest spændende nyhed! Denne serie er lavet til specifikke områder, som læber, øjne, kindben, hals og decolté. 

Fillerina, 12HA Specific Zones har en filler effekt på huden og produkterne indeholder 12 Hyaluronsyrer i forskellige størrelser og vægt. I den fordeling kan Hyaluronsyren nå ned bag dybe rynker og linjer og fylde dem ud, så de mindskes markant. Øjenlåg løftes og kindbene får mere fylde. Produkterne indeholder også 3 collagener og 2 elastiner, som hjælper effektivt med opstramning og elastikken i huden.

Fillerina, 12HA Specific Zones gør huden med elastisk, kompakt og tæt, så linjer og rynker mindskes.

Fillereffekt - Moduleret koncentration af 12 hyaluronsyrer med forskellige molekyle størrelser, som hjælper med at udfylde specifikke områder i ansigt og på decolté.

Volumeeffekt - 3 slags collagener og 2 slags elastiner, der hjælper med at få en fastere hud.

Husk du fremmer produktets effekt ved at drikke 2 glas vand inden påføringen af Fillerina gel.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare