Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage, Grade 4, 30 ml.

699,00 kr.
559,20 kr.
Varenummer: 4256
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Fillerina 12HA SZ

Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den skal du bruge på din hals og ned på decolté. Har du løs hud på halsen, som det man kalder pludder hud eller har du rynker på brystet fordi du altid sover på siden eller fordi huden bliver løsere, så bliver denne din bedste ven. Huden får mere volumen og fyldes ud. Hyaluronsyrerne laves i så små molekyler de trænger dybt ind i huden. Her binder de sig til fugten fra det vand du drikker og derved fyldes huden ud indefra og rynker mindskes synligt.

Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden. Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med, at komme af med kalkun halsen og rynker på decolté, så du igen kan bruge nedringede bluser og kjoler.

Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Grad 4 - Til hals og decolté med tydeligt moderat volumen, fugttab og meget uregelmæssig struktur og dybe halsrynker.

Grad 5 - Til hals og decolté med meget kraftigt volumen- og fugttab, rynket struktur og dybe halsrynker.

Fillerina 12HA SZ er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Fillerina 12HA SZ, Neck & Cleavage er en applikator der er nem at bruge. Tryk forsigtigt på den midterste del af tuben, så der kommer produkt ud. Fordel gelen over hele halsens overflade og decolté med tuben. På halsen bevæger du den nedefra og op og på brystet fordeler du den med cirkulære bevægelser.

Lad det trække ind og dup forsigtigt overskudende produkt ind i huden.

Gentag dette morgen og aften dagligt. Det anbefales at anvende den på afrenset ren hud. Du skal anvende din serum, creme og solfaktor efterfølgende, da det hjælper med at binde Fillerina til huden, så den ikke fordamper.

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-, exanediol, Lactobacillus Ferment, Hydrolyzed Elastin, Butylene Glycol, Bacillus Ferment, Sodium yaluronate, Crosspolymer, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Calcium Hydroxymethionine, Polysorbate 20, Dehydroacetic Acid, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate

Fillerina, 12HA Specific Zones er den nyeste og også mest spændende nyhed! Denne serie er lavet til specifikke områder, som læber, øjne, kindben, hals og decolté. 

Fillerina, 12HA Specific Zones har en filler effekt på huden og produkterne indeholder 12 Hyaluronsyrer i forskellige størrelser og vægt. I den fordeling kan Hyaluronsyren nå ned bag dybe rynker og linjer og fylde dem ud, så de mindskes markant. Øjenlåg løftes og kindbene får mere fylde. Produkterne indeholder også 3 collagener og 2 elastiner, som hjælper effektivt med opstramning og elastikken i huden.

Fillerina, 12HA Specific Zones gør huden med elastisk, kompakt og tæt, så linjer og rynker mindskes.

Fillereffekt - Moduleret koncentration af 12 hyaluronsyrer med forskellige molekyle størrelser, som hjælper med at udfylde specifikke områder i ansigt og på decolté.

Volumeeffekt - 3 slags collagener og 2 slags elastiner, der hjælper med at få en fastere hud.

Husk du fremmer produktets effekt ved at drikke 2 glas vand inden påføringen af Fillerina gel.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare