Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA SZ, Eyes-Eyelids Grade 5, 15 ml. - Hudpleje, Øjen serum, Aktiv Hyaluronsyre, Slut med tunge øjenlåg

799,00 kr.
399,50 kr.
Varenummer: 4253
Kommer snart igen
Beskrivelse

Fillerina 12HA SZ, Eyes-Eyelids er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den arbejder lokalt på dine øjenomgivelser. Du kan bruge den til at løfte dine øjenlåg, mindske rynker og linjer omkring øjnene, øge volumen under øjnene og reducere hævelser og mørke rander. Huden omkring dine øjne er meget tynd i forhold til al den anden hud i ansigtet. Derfor ser man hurtigere linjer, hævelser og tab af fasthed i huden omkring øjnene.

Fillerina 12HA SZ, Eyes-Eyelids er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden, samt den har en opstrammende effekt på dine øjenlåg. Fillerina 12HA SZ, Eyes-Eyelids indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få styr på dine øjenomgivelser.

Eyes-Eyelids pennen har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Grad 4 - Bruges ved dybe smilerynker omkring øjnene og tydelig slap hud omkring øjnene.

Grad 5 - Bruges ved meget dybe smilerynker omkring øjnene og meget tydelig slap hud omkring øjnene.

Fillerina 12HA SZ er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med