Fillerina 932, Sætpris med Lips-Mouth, 7 ml. + Eyes-Eyelid, 15 ml. Grade 4

999,00 kr.
799,20 kr.
Varenummer: 4221
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Fillerina 932, Lips-Mouth
Fillerina 932, Eyes-Eyelids
Fillerina 932

Fillerina 932 pakken indeholder begge produkter i 932 serien. Du får en Lip-Mouth, 7 ml og en Eye-Eyelid, 15 ml. Ved at købe pakken sparer du 199 kr.

Denne pakke er i GRADE 4, som anvendes af de fleste. Arbejd effektivt med linjer, rynker og meget mere omkring både læber og øjne med denne pakke. Du vil se en hurtig forskel.

Fillerina 932 er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Lips-Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 932, Lips-Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt.

Fillerina 932, Lips-Mouth indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Fillerina 932, Lips-Mouth har en tredobbelt roll-on applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Grad 4 Plus - Bruges ved læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker omkring læberne.

Grad 5 Plus - Bruges ved læber med kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker omkring læberne.

Vil du se mere info omkring Fillerina 932, Lips-Mouth - Tryk her

Fillerina 932, Eyes-Eyelids arbejder lokalt på dine øjenomgivelser. Du kan bruge den til at løfte dine øjenlåg, mindske rynker og linjer omkring øjnene, øge volumen under øjnene og reducere hævelser og mørke rander. Huden omkring dine øjne er meget tynd i forhold til al den anden hud i ansigtet. Derfor ser man hurtigere linjer, hævelser og tab af fasthed i huden omkring øjnene.

Fillerina 932, Eyes-Eyelids er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden, samt den har en opstrammende effekt på dine øjenlåg. Fillerina 932, Eyes-Eyelids indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få styr på dine øjenomgivelser.

Eyes-Eyelids pennen har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Grad 4 Plus - Bruges ved dybe smilerynker omkring øjnene og tydelig slap hud omkring øjnene.

Grad 5 Plus - Bruges ved meget dybe smilerynker omkring øjnene og meget tydelig slap hud omkring øjnene.


Vil du se mere info omkring Fillerina 932, Eyes-Eyelids - Tryk her

Fillerina 932 er en lille serie i Fillerina serien, som udelukkende koncentrerer sig om øjne og læber. 

Fillerina 932 Eyes & Eyelids arbejder lokalt på dine øjenomgivelser. Du kan bruge den til at løfte dine øjenlåg, mindske rynker og linjer omkring øjnene, øge volumen under øjnene og reducere hævelser og mørke rander.

Fillerina 932 Lips & Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig.