Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 932, Lips & Mouth, Grade 5, 7 ml. - Hudpleje, Læbe serum, Aktiv Hyaluronsyre, Fyldigere læber

599,00 kr.
299,50 kr.
4 anmeldelser
Varenummer: 4263
Måske du syntes denne passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Fillerina 932, Lips & Mouth arbejder lokalt med at reducere rynker ved din læbekant og små lodrette linjer, mere volumen i dine læber og tydeligere læbekontur. Så ønsker du mere fylde og glattere hud omkring læberne, så er denne filler perfekt til dig. Den findes i 2 grader alt efter hvor dybe dine rynker er. Grade 4 og Grade 5.

Fillerina 932, Lips & Mouth er en dermokosmetisk filler-gel til dine læber og læbekonturer. Den påføres med en roll-on applikator, som samtidig massere dine læber. Du får hjælp med at øge volumen og tykkelsen på læberne, mens de bliver større, tydeligere og fyldigere. Synlige og dybe rynker omkring munden reduceres tydeligt. Med en tredobbelt roll-on applikator er det nemt at påføre din filler. Den er udstyret med 3 småkugler af rustfrit stål, som frigiver en passende mængde gel. Den massere samtidig huden omkring og på læberne.

Fillerina 932, Lips & Mouth  indeholder 9 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler, som til sammen giver øget læbevolumen, fremmer læbekonturer og reducerer rynker omkring læberne. Med alderen falder mængden af hyaluronsyrer i huden og der viser sig med ujævnheder, slap hud og tab af volumen i huden omkring læberne.

Grad 4 - Bruges ved læber med tydeligt volumentab, meget uregelmæssig struktur og tydelige rynker omkring læberne.

Grad 5 Bruges ved læber med kraftigt volumentab, rynket struktur og dybe rynker omkring læberne.

Fillerina 932, Lips & Mouth er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Fillerina 932, Lips & Mouth er en applikator der er nem at bruge. Tryk ned øverst på applikatoren, så der kommer lidt gel ud på spidsen.

Fordel gelen med applikatoren i et ensartet tyndt lag på huden omkring munden og læberne med cirkulære og masserende bevægelser. Vent så 2-3 minutter og lad de aktive ingredienser trænge ind i huden. Herefter kan du anvende lipgloss eller læbestift nøjagtig, som du plejer.

Gentag gerne flere gange om dagen. Der er gel til cirka 1 måned og den anvendes efter behov.

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Salicylate, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, , Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 anmeldelser
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
6. mar. 2023

Camilla
Fylde til dine læber✨
Har tidligere tænkt på filler i mine læber, men med dette produkt får læberne fylde! Virkelig begejstret for produktet!!
19. dec. 2022

Karin
Et produkt der virker
Produktet har en tydelig effekt efter bare få dages brug. Jeg er fan!
9. dec. 2022

Pernille Bengtson
Fantastisk
Jeg har nu brugt produktet i 10 dage og allerede er mine øjenomgivelser strammet meget op - jeg er fan
9. dec. 2022

Louise
Et produkt det virker ⭐️
Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget fylde og kontur, det har givet til mine læber. Har længe overvejet at få filler i min overlæbe, men besluttede mig for at prøve Fillerina først, og det er jeg så glad for jeg prøvede! Har brugt det i tre måneder morgen og aften, men allerede efter 4-5 uger kunne jeg se resultater.
Ofte købt sammen med