Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina, BB Cream Shade, Light Beige 01, SPF 20, 40 ml. - Abonnement

Hver 3. måned

296,00 kr. / måned

Ved at købe Fillerina, BB Cream Shade, Light Beige 01, SPF 20 på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt. Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Fillerina®

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer er en BB cream, som giver din hud en perfekt glød og den vitaliserer og giver huden en flot og mere ensartet hudtone. Din hud beskyttes af ydre påvirkninger og fugtes. Den udjævnes og får en flot teint, mens hudens toner balanceres. Denne BB Cream indeholder 6 Hyaluronsyre med forskellige molekylestørrelser, som effektivt trænger ned i huden. Du vil opleve din hud bliver mere fyldt ud, så fine linjer og rynker mindskes. Din hud bliver glattere og får mere volumen. Den indeholder SPF 20, så din hud beskyttes.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer findes i 4 nuancer, hvor bestsellert nuancerne er 01+03. Tonerne blendes let og naturligt ind i din egen hud. 

01 Light Beige

02 Light Rose

03 Medium Beige

04 Warm Beige

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer kan på en velfungerende hud stå alene om sommeren uden en dagscreme under, hvor i efteråret og vinteren er det vigtigt at tage en god creme under for huden ikke tørrer ud.

Farven given er medium-høj dækning. Den er allergivenlig og ikke-komedogen, hvilket betyder den ikke stopper dine porer til

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Fillerina, BB Cream Skin Tone Balancer anvendes på en ny renset og tonet hud. Om sommeren kan den stå alene, hvis din hud er i god stand. Ellers bruges den ovenpå din dagscreme.

Der skal ikke bruges meget og på kan påføre den med fingrene eller en foundation børste.

Fillerina® produkterne er et dermo-kosmetisk brand, som du bruger derhjemme, som en del af dit hudpleje program. Det er første generation af fillers, som ikke skal sprøjtes ind i huden. Faktisk, så findes der slet ikke nåle i dette brand. I stedet arbejdes der aktivt med hyaluronsyrer i forskellige molekylestørrelser og vægt. Du kan derfor opnå virkelig gode resultater med at mindske rynker, slaphed i ansigtet, ujævnheder og så kan du få mere volumen ved dine læber og kindben.

Fillerina® er udviklet af det schweiziske laboratorie Labo Cosprophar Suisse, som i mange år har forsket i at finde den bedste måde hvorpå man kan genskabe fugt, fasthed og elasticitet i huden uden injektion. 

Fillerina® produkterne er bygget op i forskellige grader, alt efter hvor meget man reelt har brug for og vil have fyldt ud. Hyaluronsyrerne findes i forskellige koncentrationer, så det er den helt rigtige virkning der kommer ind i de forskellige hudlag. De trænger dybere ned i hudlaget, både epidermis og dermis, hvor de binder sig til vand. Derfor er det også rigtig vigtig at huske at drikke en masse vand i denne behandling.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare