Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

GEHWOL Fusskraft, Soft Feet Peeling, 125 ml.

109,00 kr.
Varenummer: 4907
Mængderabat
Ved køb af 2: 103,55 kr.
Ved køb af 3: 98,10 kr.
Ved køb af 4: 92,65 kr.
Måske kan du også bruge denne?
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
GEHWOL

GEHWOL Fusskraft, Soft Feet Peeling fjerner de døde hudceller der sidder på dine fødder og ben. Den eksfolierer blidt og hjælper med at forny huden, så den bliver glat og fin.

GEHWOL Fusskraft, Soft Feet Peeling er lavet af et naturligt bambus granulat og jojoba voks, som gør at det er en skånson behandling og den hjælper med at øge blodcirkulationen. Små sukkerkrystaller i peelingen fjerner og løsner de døde hudceller der sidder. Derudover indeholder den avocadoolie, honningekstrakt og E-vitamin der hjælper med at forny huden og beskytter mod ældning.

GEHWOL Fusskraft, Soft Feet Peeling

  • Dermatologisk testet.
  • Velegnet til diabetikere.

Du kan anvende den ved:

  • Tør hud.
  • Følsom hud.

GEHWOL, Peeling er nemmest at bruge i badet. Fugt huden og masser, så peelingen rundt på huden på fødder og skinneben. Bagefter skyller du huden godt og følger evt. op med en god fugtgivende creme, som Soft Feet.

Sucrose, Aqua (Water), Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isopropyl Palmitate, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Sucrose Stearate, Parfum (Fragrance), Mel (Honey) Extract, Tocopheryl Acetate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Xanthan Gum, Jojoba Ester, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Cl 77289

GEHWOL er et af de førende mærker indenfor føddernes sundhed og pleje. De har et kæmpe sortiment og vi har valgt de bedste produkter ud. Der kommer løbende flere til. GEHWOL har produkter der hjælper dig med revner i hæle, tør og hård hud. 

Der er produkter til diabetikere og alle produkterne er dermatologisk testet.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare