Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

grums, Mild Facial Cleansing Milk, 200 ml.

159,00 kr.
119,25 kr.
Varenummer: 5652
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Anvendelse

grums, Mild Facial Cleansing Milk fjerner forurenende stoffer fra din hud og rengør den skånsomt, men effektivt uden at irritere huden. Med denne rens fjernes olier, snavs, døde hudceller og makeup produkter. Porerne hjælpes med at forblive rene og overskydende produktion af talg stoppes.

Denne cleansing milk hjælper din hud, da de fleste hudplejeprodukter ikke er vandopløselige. Derfor bør du foretage afrensning både morgen og aften. Om morgenen på grund af at huden hele natten har udskilt olie og talg og om aftenen for at fjerne alt det snavs der er kommet i løbet af dagen.

grums, Mild Facial Cleansing Milk er ideel til både tør og sensitiv hud, hvor den hjælper med, at holde huden ph værdi på ca. 5,5. Den er god til hudens sunde microorganismer og har en afbalancerende effekt på hudens tone.

grums, Mild Facial Cleansing Milk er vegansk og allergi venlig.

Aqua (vand), Caprylic/Capric Triglyceride (emulgator), Hexyl Laurate (blødgørende ester), Glycerin (fugtbinder), Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate (emulgator), Cetearyl Alcohol (blødgører), Sorbitan Stearate (emulgator), Xanthan Gum (emulgator og teksturforstærker), Sodium Benzoate (konserveringsmiddel), Potassium Sorbate (konserveringsmiddel).

Påføres på en fugtig hud morgen og aften. Masser produktet i cirkulærer bevægelser fra T-zonen og udaf. Rens huden bagefter med lunken vand.

Efter huden er renset påføres din Hydra Calm Face Serum og Hydra Calm Face Cream.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare