Hydrophil, Bambus Tandbørste, Medium, Grøn

39,00 kr.
Varenummer: 8606
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hydrophil

HYDROPHIL bambus tandbørster er vandafvisende, bæredygtige, plantebaseret og 100 % Vegan. Håndtaget bestør af bambus og børstehårene af de fornyede råmaterialer ricinusolie (castor oil), som er mineralolie-fri bio-nylon.

Skaftet på tandbørsterne er farvet ved hjælp af opløsningsmiddelfrit AURO farve, der er miljøvenligt og en bionedbrydelig materiale, som ikke indeholder syntetiske materialer.

Vi anbefaler, at du skHydrophil, Bambus Tandbørste er fremstillet af MOSO Bamboo, som er en hurtigt voksende og ressource besparende plante. Håndtaget er vandafvisende, plantebaseret og vegansk. Hydrophil, Bambus Tandbørste Børstehårene er lavet af ricinusolie, som er en mineralolie fri bio-nylon.

Hydrophil, Bambus Tandbørste bør udskiftes hver 3 måned eller når hårene begynder at stritte. Du bør ikke pakke tandbørsten ind i en tæt opbevaring, som plastik, da det har brug for at kunne "ånde".ifter din tandbørste hver tredje måned eller når hårene begynder at stritte.

 

Hydrophil er et bæredygtigt firma der tænker på naturen. De arbejder med naturlige råstoffer og finder de bedste kvaliteter. Hydrophil laver tandbørster, vatpinde og mange andre spændende produkter.