❄ Byt julegaver frem til 14. januar 2022 

Hydrophil, Konjac Sponge

79,00 kr.
Varenummer: 8601
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Hydrophil

Hydrophil, Konjac Sponge er en bæredygtig og miljøvenlig konjac svamp. Den bruges til at fjerne døde hudceller øverst på din hud, så huden får mere udstråling og den vil komme til at føles ren og blød. Hydrophil, Konjac Sponge kan bruges af alle hudtyper og renser effektivt din hud.

Hydrophil, Konjac Sponge kan anvendes morgen og aften, samt efter behov. 

 


Hydrophil, Konjac Sponge 

Når du skal starte med at bruge din nye konjac sponge er det vigtigt at starte med at anbringe den i en skål og hælde kogende vand over den. Den skal herefter stå et par minutter, så den er desinficeret og rengjort for evt. urenheder.

Du kan anvende svampen enten med vand alene eller du kan tilsætte dit renseprodukt. Hvis du renser huden om morgenen sætter det virkelig skub i blodcirkulationen. Efter behov kan den benyttes både morgen og aften. Masser den blidt mod huden og undgå området ved øjnene. Efter brug skal svampen skylles under koldt vand og hænges op.


Hold svampen ren:

·    Ca. hver 14 dag er det en god ide at rengøre din svamp for bedre holdbarhed. Svampen ligges i en skål og kogende vand hældes over. Efter et par minutter tages den op og så er den ren igen. Din svamp kan holde i lang tid, men når den begynder at se træt ud eller at revne er på tide at skift den ud.

Hydrophil er et bæredygtigt firma der tænker på naturen. De arbejder med naturlige råstoffer og finder de bedste kvaliteter. Hydrophil laver tandbørster, vatpinde og mange andre spændende produkter.Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare