Hydrophil, Sisal Skrubbepose til sæbe

49,00 kr.
Varenummer: 8600
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Hydrophil

Hydrophil, Sisal Skrubbepose du kan bruge til din sæbe / shampoo bar. Den er lavet i bæredygtige og bionedbrydelige materialer der kan genbruges, når den er slidt. Hydrophil, Sisal Skrubbepose fjerner døde hudceller mens du vasker dig. 

Hydrophil, Sisal Skrubbepose skummer din sæbebar op, så du bliver vasket, mens du eksfolierer din hud.

Hydrophil, Sisal Skrubbepose bør ikke bruges på hals og i ansigt, da huden er for fin og tynd.

Anvendelses ved at du lægger din sæbebar i posen og så kører den hen over huden for at den bliver eksfolieret. Efter brug skal sæben tages ud af posen og lægges i en sæbeskål. Skrubbeposen skal skylles grundigt ren for sæbe og så hænges op til tørre.

Posen vil begynde at mugne hvis sæben efterlades i den efter vask og den vil blive angrebet af bakterier, da sisal er et levende materiale.

Du skal huske at vaske og pleje din sisalpose ca. 14 dags, og dette gøres bedst ved at lægge den i blød i sæbespåne vand i ca. 10-15 min og derefter skylles den grundigt med rent vand og hænges til tørre, på den måde vil du få glæde at din sisalpose i lang tid.

 

Posen leveres uden emballage derfor er det en god ide, at vaske den som beskrevet inden du tager den i brug.

Hydrophil er et bæredygtigt firma der tænker på naturen. De arbejder med naturlige råstoffer og finder de bedste kvaliteter. Hydrophil laver tandbørster, vatpinde og mange andre spændende produkter.Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare