Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Iconic London, Good Time Glow Gift Box

379,00 kr.
303,20 kr.
Varenummer: 6484
Denne er god sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Illuminator
Prep Set Glow

Iconic London, Good Time Glow Gift Box er et sæt med Iconics glow helte. De har lavet dette super fine sæt med 2  af deres bedstsælgende produkter. De passer perfekt i makeuppungen, så du kan have dem med til de mange fester efteråret byder på.

Brug den som advendtsgave, kalendergave, julegave eller som selvforkælelse.

I sættet får du:

Complexion Stick 7 gr. - Highlighter stick du kan bruge til highlight af kindben, pande osv. Du kan også anvende den på dine læber.

Prep-Set Glow 120 ml. - Settingspray der giver din hud fugt og glød, samt holder på din makeup.

Iconic London, Complexion Stick hjælper dig med at highligte dine kindben, pande og så videre. Den kan også anvendes på dine læber. Du bruger den til at fremhæve og løfte fx. kindbenene.

Iconic London, Complexion Stick er ikke testet på dyr og 100% vegansk. 

Iconic London, Prep Set Glow er en fugtgivende mist der føles forfriskende på huden og så indeholder den lysreflekterende egenskaber. Din hud efterlades med en lækker glød og ud over det plejer den også din hud og hjælper med at bekæmpe mørke rander under øjnene.

Iconic London, Prep Set Glow kan anvendes som primer før du ligger din makeup eller som setting spray til din færdige makeup. Du kan også anvende den alene for en strålende glans. Den indeholder ekstrakter af agurk og kamille, som beroliger huden og giver dig en ekstraordinær glans. Du finder også antioxidanter, grøn te og E-vitamin, som plejer huden. Koffein hjælper med at bekæmpe mørke rander under øjnene. Din hud vil føles og se genoplivet og strålende ud.

Iconic London, Prep Set Glow er ikke testet på dyr og 100% vegansk. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare