Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Ilia, Fullest Volumizing Mascara, Fv. Black

239,00 kr.
Varenummer: 3099
Kommer snart igen
Beskrivelse
Ingredienser
Ilia

Ilia, Fullest Volumizing Mascara et must til alle makeup tasker. Den farver alle dine vippehår med en vægtløs dyb sort farve. Den opbygger volumen og indeholder hårplejende ingredienser, som plejer og styrker vippehårene. Så ønsker du smukke vipper, som både ser mere fyldige ud, er stærkere og mere sunde, så kig her. Den har en smart børste som gør at man undgår klumper og tunge vipper, som kommer til at veje nedad.

Ilia, Fullest Volumizing Mascara er testet af øjenlæger og så er den sikker at bruge ved både sensitive øjne og hvis du er kontaktlinse bærer. Den drysser ikke, men sidder flot hele dagen.

Ilia, Fullest Volumizing Mascara er uden parabener, silikone og er ren og naturlig. 

Økologisk og glutenfri.

100% naturlig farve. Indeholder 9,5 ml.


Aqua/Water/Eau, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cera Carnauba/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Ethylhexyl Polyhydroxystearate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Jojoba Esters, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Arginine, Lauric Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Tocopherol. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77499 (Iron Oxide). 

Ønsker du makeup der er spændende, nytænkende og sundt for din hud, så skal du helt sikkert kigge efter Ilia. Der bruges så højt indhold, som muligt af økologiske og naturlige ingredienser. Makeup fra Ilia er nemt, at arbejde med og lukker ikke af, så huden ikke kan ånde og porerne lukker helt til. JEG har valgt, at tage Ilia ind, fordi de supplerer Mineralogie med en masse spændende produkter. Multi stick er fx. lavet, så den kan bruges, som både læbestift, øjenskygge og blush. Den er fantastisk, at have med i tasken, når du er på farten. 

Der findes ikke parabener, phthalater, sulfater, GMO, syntetiske dufte, gluten og talkum i Ilias produkter.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare