Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Se vores januar udsalg her >> Klik her

Ilia, Liquid Light Serum Highlighter, Fv. Atomic, 15 ml.

369,00 kr.
Varenummer: 3006
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Ilia

Ilia, Liquid Light Serum Highlighter er en fantastisk highlighter til at fremhæve kindben, pandeben, næseryg og andre høje punkter, som naturligt fanger lyset. Den fremhæver de detaljer, du ønsker at få frem og giver en naturlig silkeblød finish til huden. Den kan blandes med din foundation eller primer for at øge shine og udstråling. Med sin serumlignende konsistens lægger den sig flot på din hud og er nem at arbejde med. 

Ilia, Liquid Light Serum Highlighter giver foruden fantastisk shine og glød også beskyttelse mod UV stråler og forurening. 

Ilia, Liquid Light Serum Highlighter Atomic Kaldes også Fair/Pink og er metallic. 

88% Naturlige ingredienser.

Økologisk, Glutenfri og Vegansk. 


Aqua/Water/Eau, Glycerin, Diisostearyl Malate, Mica, Isopentyldiol, Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate, Oryza Sativa (Rice) Starch*, Benzyl Alcohol, Maris Aqua/Sea Water/Eau de Mer, Xanthan Gum, Alcohol, Acrylates Copolymer, Dehydroacetic Acid, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Sucrose, Tin Oxide. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Ønsker du makeup der er spændende, nytænkende og sundt for din hud, så skal du helt sikkert kigge efter Ilia. Der bruges så højt indhold, som muligt af økologiske og naturlige ingredienser. Makeup fra Ilia er nemt, at arbejde med og lukker ikke af, så huden ikke kan ånde og porerne lukker helt til. JEG har valgt, at tage Ilia ind, fordi de supplerer Mineralogie med en masse spændende produkter. Multi stick er fx. lavet, så den kan bruges, som både læbestift, øjenskygge og blush. Den er fantastisk, at have med i tasken, når du er på farten. 

Der findes ikke parabener, phthalater, sulfater, GMO, syntetiske dufte, gluten og talkum i Ilias produkter.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare