Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Ilia, Clean Line Gel Liner, Fv. Brown / Dusk

229,00 kr.
114,50 kr.
Varenummer: 3023
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Ilia

 Ilia, Clean Line Gel Liner gør det nemt for dig, at tegne øjet flot op. Den laver kun så tyk en streg, som du presser den. Ilia, Clean Line Gel Liner blendes nemt og ligger sig også som en flot base. Perfekt til både daglig og festlig brug. Ilia, Clean Line Gel Liner er vandfast og bliver hvor den er, når den først er tørret. Den knækker ikke af eller klumper i løbet af dagen. Det er vigtigt efter brug, at låget sættes fast for at sikre lufttætheden. Ilia, Clean Line Gel Liner spidses nemt efter behov med den indbyggede spidser i bunden.

99% naturlige ingredienser.

Økologisk og glutenfri.

Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Polyethylene, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Polyisobutene, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrogenated Castor Oil, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Silica Silylate, Methicone, Glyceryl Caprylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triethoxycaprylylsilane, Stearalkonium Hectorite, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

Ønsker du makeup der er spændende, nytænkende og sundt for din hud, så skal du helt sikkert kigge efter Ilia. Der bruges så højt indhold, som muligt af økologiske og naturlige ingredienser. Makeup fra Ilia er nemt, at arbejde med og lukker ikke af, så huden ikke kan ånde og porerne lukker helt til. JEG har valgt, at tage Ilia ind, fordi de supplerer Mineralogie med en masse spændende produkter. Multi stick er fx. lavet, så den kan bruges, som både læbestift, øjenskygge og blush. Den er fantastisk, at have med i tasken, når du er på farten. 

Der findes ikke parabener, phthalater, sulfater, GMO, syntetiske dufte, gluten og talkum i Ilias produkter.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare