Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Ilia, Clean Line Liquid Liner - Midnight Express / Black

229,00 kr.
150,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Ilia

Ilia, Clean Line Liquid Liner - Midnight Express er nok den bedste flydende eyeliner jeg har brugt. Den er nem at styre og tegner ikke en tykkere streg end du presser. Den har en fleksibel og fin filtspids, der gør det nemt, at lave en flot linje. Ilia, Clean Line Liquid Liner - Midnight Express tørrer lynhurtigt og holder hele dagen uden at knække af, klatte eller løbe ud. Den er desuden vandfast. Selve fornemmelsen af at få den på syntes jeg er virkelig god, for mange andre jeg har prøvet har været tunge og våde og jeg har følt de knækkede af i løbet af dagen.

Naturlige ingredienser.

Økologisk.

Aqua/Water/Eau, Charcoal Powder, Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Polyglyceryl-10Isostearate, Polyglyceryl-10Laurate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Ønsker du makeup der er spændende, nytænkende og sundt for din hud, så skal du helt sikkert kigge efter Ilia. Der bruges så højt indhold, som muligt af økologiske og naturlige ingredienser. Makeup fra Ilia er nemt, at arbejde med og lukker ikke af, så huden ikke kan ånde og porerne lukker helt til. JEG har valgt, at tage Ilia ind, fordi de supplerer Mineralogie med en masse spændende produkter. Multi stick er fx. lavet, så den kan bruges, som både læbestift, øjenskygge og blush. Den er fantastisk, at have med i tasken, når du er på farten. 

Der findes ikke parabener, phthalater, sulfater, GMO, syntetiske dufte, gluten og talkum i Ilias produkter.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare