Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Innersense, Hydrate Awakening Collection

699,00 kr.
Varenummer: 4572
Denne passer godt sammen med
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Innersense Organic Beauty

Innersense, Hydrate Awakening Collection er en pre-packed pakke til dig der skal starte op på Innersense. Den består af 4 produkter, som hjælper med at fjerne silikone rester fra dit hår, så du får en lettere overgang til en mere nærende hårpleje. Sættet er perfekt til tørt, groft og tørstigt hår.

Denne pakke indeholder:

Sweet Spirit Leave In Conditioner, 295 ml. - Læs om produktet her

Hydrating Cream Hairbath, 295 ml. - Læs om produktet her

Hydrating Cream Conditioner, 295 ml.  Læs om produktet her

Detox Mask, 118 ml. Læs om produktet her

Spar 25% på sættet.

Innersense Organic Beauty har naturen i centrum! Alle produkterne er fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser og dit hår vil elske det. Du finder eksklusive sammensætninger af ingredienser, som leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse til dit hår. Innersense Organic Beauty er håndlavet hårpleje der vil give dit hår alt hvad det har brug for. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og der bruges kun økologisk certificerede og bæredygtige ekstrakter. Det er produkter der er produceret med gennemtænkt kemi og uden syntetiske tilsætningsstoffer - netop for at bevare renheden.

Innersense Organic Beauty er godkendt til grønne saloner og du finder her produkter der er godkendt til CURLY GIRL METODEN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare